Στην τελική ευθεία η 16η Αγροτική Έκθεση

16h agrotikh ekthseshΣτην τελική ευθεία και με εντατικούς ρυθμούς προχωρούν οι προετοιμασίες για την διοργάνωση της 16ης Αγροτικής Έκθεσης που πραγματοποιεί ο Δήμος Ερυμάνθου στον Παραδοσιακό Οικισμό της Χαλανδρίτσας από 31 Αυγούστου έως 3 Σεπτεμβρίου 2017.

Σύμφωνα με τις αιτήσεις που έχουν υποβληθεί στο Δήμο μέχρι σήμερα, παρατηρείταικαι πάλι αύξηση του αριθμού των εκθετών σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, ενώ διαπιστώνεται ενδιαφέρον από εμπόρους και επαγγελματίες που δεν συμμετείχαν σε παλαιότερες Εκθέσεις.

Αυτό σε σημαντικό βαθμό οφείλεται στο αυξημένο ενδιαφέρον των επιχειρήσεων εμπορίας Αγροτικών μηχανημάτων, εργαλείων & εφοδίων, εν όψει των νέων προγραμμάτων, καθώς επίσης στη διεύρυνση του περιεχομένου της Έκθεσης και σε άλλες επαγγελματικές κατηγορίες, αφού προσφέρεται ο χώρος διοργάνωσης στα λιθόστρωτα γραφικά δρομάκια του Παραδοσιακού Οικισμού της Χαλανδρίτσας και αποτελεί ιδανικό περιβάλλον παρουσίασης εκθεμάτων, ειδικών επαγγελματικών κατηγοριών όπως είναι οι χειροποίητες κατασκευές ειδών λαϊκής τέχνης, κοσμημάτων, σαπουνιών, πλεκτών, ζωγραφικής & αγιογραφίας,κλπ.

Εκτός από τον Δήμο Ερυμάνθου που έχει την κύρια ευθύνη της διοργάνωσης, η Έκθεση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και συμμετέχουν ως συνδιοργανωτές και την υποστηρίζουν, η Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας, το Επιμελητήριο Αχαΐας,η Περιφερειακή 'Ένωση Δήμων, και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Χαλανδρίτσας. Συμμετοχή στην Έκθεση έχουν επίσης και άλλοι Δήμοι της Αχαΐας, Συνεταιρισμοί, Υπηρεσίες, Σύλλογοι, κ.α.

Για τον καλύτερο συντονισμό και πληρέστερη ενημέρωση οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα: 2694360310, 2694360312 και ηλεκτρονικά στο email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.ή στο φαξ: 26940-22086.

Αιτήσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές έως σήμερα  25 Αυγούστου 2017.

                                   

Last modified on Tuesday, 29/08/2017

Πρωτοσέλιδο Τελευταίας Έκδοσης

Πρωτοσέλιδο Τελευταίας Έκδοσης

PDF, E-Paper τελευταίας έκδοσης εδώ

Ανασκόπηση 2018

Πρωτοσέλιδο Ανασκόπησης

Δείτε το PDF εδώ

Δίκτυο Forum Ανάπτυξης

Δειτε το καναλι μας στο YouTube

Video Gallery

Αρχή Σελίδας