Μια διαφορετική τελετή υποδοχής πρωτοετών φοιτητών στην Φαρμακευτική Πατρών

panepistimio660Την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Τμήματος Φαρμακευτικής η εκδήλωση υποδοχής των πρωτοετών φοιτητών, σε συνδυασμό με την απονομή του Βραβείου Αριστείας «Παύλος Κορδοπάτης».

Μεστό και θερμό χαιρετισμό απηύθυναν ο Αναπληρωτής Πρυτάνεως Έρευνας & Ανάπτυξης, Καθηγητής Δημοσθένης Πολύζος και ο Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Υγείας, Καθηγητής Δημήτριος Καρδαμάκης. Στη συνέχεια τους φοιτητές καλωσόρισαν ο Πρόεδρος του Τμήματος, Καθηγητής Γεώργιος Σπυρούλιας και η Γραμματέας κα Ζωή Κανελλοπούλου, οι οποίοι αναφέρθηκαν στη φυσιογνωμία, τη δομή και τις δραστηριότητες του Τμήματος.

Ο Καθηγητής Αλέξανδρος Σπυριδωνίδης παρουσίασε το Κέντρο Ενημέρωσης & Προσέλκυσης Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών, ενώ η κα Δέσποινα Γκόγκου και οι κκ. Νικόλαος Βασιλείου και Γεώργιος Λεκατσάς ενημέρωσαν τους φοιτητές για τη λειτουργία και τις δράσεις των μονάδων της Κεντρικής Βιβλιοθήκης - Κέντρου Πληροφόρησης, του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου και του Τμήματος Δικτύων, αντίστοιχα. Οι φοιτητές του Τμήματος, κκ. Λεωνίδας Γεράνιος και Ευθύμιος Σκούφας, παρουσίασαν την ομάδα καλαθοσφαίρισης και τον ραδιοφωνικό σταθμό UPFM, καλώντας τους Α’ ετείς φοιτητές που ενδιαφέρονται να λάβουν ενεργό μέρος στις συγκεκριμένες δραστηριότητες.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Φαρμακοποιός & Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας APIVITA κ. Νικόλαος Κουτσιανάς, ενώ ο προσκεκλημένος κ. Νικόλαος Κόλμαν, Φαρμακοποιός και Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοποιών, έδωσε μία εμπνευσμένη και πρωτότυπη διάλεξη με τίτλο «Το Διφυές Ύφος και η Σκυταλοδρομία».

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης απονεμήθηκε για πρώτη φορά το Βραβείο Αριστείας «Παύλος Κορδοπάτης» στον φαρμακοποιό κ. Έντρι Καράι, ο οποίος απεφοίτησε τον Ιούνιο του 2017 με βαθμό 9,17 - τον υψηλότερο μεταξύ των συμφοιτητών του. Το βραβείο θα απονέμεται ετησίως και είναι μία ευγενική προσφορά του κ. Γεώργιου Κορδοπάτη, αδελφού του εκλιπόντος Ομότιμου Καθηγητή του Τμήματος. Τη σταδιοδρομία και την προσφορά του Παύλου Κορδοπάτη παρουσίασε η Αναπλ. Καθηγήτρια κα Φωτεινή Λάμαρη, ενώ οι παριστάμενοι κκ. Ν. Κουτσιανάς και Ν. Κόλμαν, αναφέρθηκαν με συγκίνηση στο έργο και την προσωπικότητά του.

Last modified on Tuesday, 05/12/2017

Πρωτοσέλιδο Τελευταίας Έκδοσης

Πρωτοσέλιδο Τελευταίας Έκδοσης

PDF, E-Paper τελευταίας έκδοσης εδώ

Ανασκόπηση 2018

Πρωτοσέλιδο Ανασκόπησης

Δείτε το PDF εδώ

Δίκτυο Forum Ανάπτυξης

Δειτε το καναλι μας στο YouTube

Video Gallery

Αρχή Σελίδας