Εκδήλωση για την παρουσίαση βιβλίου του Γιώργου Φάκου

giorgos fakos 1Μια όμορφη βραδιά απόλαυσαν την Κυριακή 26 Νοεμβρίου το βράδυ στην αίθουσα εκδηλώσεων του 41ου Δημοτικού Σχολείου Εγλυκάδας, οι προσκεκλημένοι του Πολιτιστικού Συλλόγου Εγλυκάδας «Έκφραση» & της Εκδοτικής εταιρείας ΔΥΑΣ εκδήλωση για την παρουσίαση του τελευταίου βιβλίου του δημοσιογράφου-συγγραφέα Γιώργου Φάκου (αστυνομική νουβέλα) «Τρόμος πάνω από την πόλη».

Η πρόεδρος του Συλλόγου κα Ζαχαροπούλου Μαρία, ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των γειτονικών Συλλόγων Περιβόλας και Γηροκομείου (κες Νίκη Πέττα & Κων/να Παπάκου), το γυναικείο φωνητικό σύνολο «Έκφραση» και την υπεύθυνη κα Ελένη Θωμά για τη μελωδική τους παρουσία, τη συντοπίτισσα μουσικό κα Μαρία Ρούτση για την ανάγνωση αποσπασμάτων από το βιβλίο και ιδιαίτερα τους κατοίκους και τους φίλους του Συλλόγου για την ανταπόκρισή τους στην πρόσκληση του Συλλόγου. Καλωσόρισε το συγγραφέα στα πάτρια εδάφη και τόνισε πως αποτελεί ιδιαίτερη τιμή η ανταπόκρισή του στην πρόσκληση του Συλλόγου, να παρουσιαστεί για πρώτη φορά το βιβλίο του στην Αχαΐα στη δική τους γειτονιά.

giorgos fakos 3

Ο συγγραφέας Γιώργος Φάκος ευχαρίστησε συγκινημένος το κοινό λέγοντας πως αισθάνεται σαν στο σπίτι του, αφού διευκρίνισε ότι και οι δύο γονείς του είναι Εγλυκαδιώτες, μίλησε για τις αναμνήσεις του από τα παιδικά του χρόνια στην Εγλυκάδα και για το νέο του βιβλίο που κερδίζει όλο και περισσότερο τις καρδιές των αναγνωστών.

giorgos fakos 2

Το αστυνομικό μυθιστόρημα Γιώργου Φάκου, ξετυλίγει την πλοκή του με μιαν αριστοτεχνική γραφή, χωρίς να στομώνει και να κουράζει τον αναγνώστη. Ενώ η εύπλαστη, γλαφυρή, ρέουσα και ηθικά δυνατή γλώσσα του συγγραφέα, τον κερδίζει αμέσως και τον εξωθεί στο να διαβάσει την νουβέλα απνευστί. Είναι μια χαρισματική συγγραφική σύνθεση που αξίζει να διαβαστεί, προσφέροντας στου αναγνώστες ωραίες και ξεκούραστες αναγνωστικές στιγμές, ενώ φέρει στο ακέραιο τις σημαντικές συγγραφικές αρετές του αξιαγάπητου Γιώργου Φάκου, που και στην αστυνομική νουβέλα, μας δίνει σημαντικά δείγματα της δουλειάς του.

Last modified on Tuesday, 05/12/2017

Πρωτοσέλιδο Τελευταίας Έκδοσης

Πρωτοσέλιδο Τελευταίας Έκδοσης

PDF, E-Paper τελευταίας έκδοσης εδώ

Ανασκόπηση 2018

Πρωτοσέλιδο Ανασκόπησης

Δείτε το PDF εδώ

Δίκτυο Forum Ανάπτυξης

Δειτε το καναλι μας στο YouTube

Video Gallery

Αρχή Σελίδας