Μουσικό Πρωινό Αγάπης και Αλληλεγγύης

sinaulia nikton egxoronΤην Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017 στις 11:00 στο Λαδόπουλο πραγματοποιείται το Μουσικό Πρωινό Αγάπης και Αλληλεγγύης.

Μια σημαντική εκδήλωση έμπρακτης αλληλεγγύης στους αόρατους των Πατρών, αυτούς που έχουν εγκλωβιστεί από την επαίσχυντη συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας και παλεύουν με το όνειρο επιβίωσης στο λιμάνι της πόλης μας.

Με γέφυρα την μουσική, ερχόμαστε άλλη μια φορά, πέρα από την καθημερινότητα, σε επαφή με τους Πρόσφυγες.

Η πρωτοβουλία της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων του Δήμου της Πάτρας «Θανάσης Τσιπινάκης», με τη βοήθεια του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πάτρας, μας γεμίζει χαρά, είναι σημαντική συμβολή στον αγώνα μας να σπάσουμε την αντίληψη του γκετο και του αποκλεισμού των Ανθρώπων αυτών που με απανθρωπιά τους έχουν καταδικάσει οι πόλεμοι της νέας τάξης και οι ρατσιστικές πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των κυβερνήσεών της.

Σαν ΕΙΝΑ, μαζί με την  Κίνηση Υπεράσπισης Δικαιωμάτων Προσφύγων και Μεταναστών-τριών και την Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων σας καλούμε σ’ αυτή την εκδήλωση.

Εκεί, στο μικρό «χωριουδάκι», στο παλιό εργοστάσιο του Λαδόπουλου να «ταξιδέψουμε» μαζί τους με όχημα τις μελωδίες αυτής της υπέροχης Ορχήστρας.

Η Κίνηση και η Ορχήστρα έχουν ετοιμάσει δώρα και απαραίτητα για τη δύσκολη διαβίωσή τους.

Last modified on Tuesday, 19/12/2017

Πρωτοσέλιδο Τελευταίας Έκδοσης

Πρωτοσέλιδο Τελευταίας Έκδοσης

PDF, E-Paper τελευταίας έκδοσης εδώ

Ανασκόπηση 2018

Πρωτοσέλιδο Ανασκόπησης

Δείτε το PDF εδώ

Δίκτυο Forum Ανάπτυξης

Δειτε το καναλι μας στο YouTube

Video Gallery

Αρχή Σελίδας