Μετακομίζει η Α΄ Δ.Ο.Υ. Πατρών, κλειστή από την Δευτέρα μέχρι την Παρασκευή

a doy patron 2

Σε νέο σύγχρονο κτίριο μετακομίζουν οι υπηρεσίες της Α’ Δ.Ο.Υ. Πατρών προκειμένου να μπορούν να εξυπηρετήσουν επαρκώς τους φορολογούμενους και ταυτόχρονα να μειωθεί το κόστος του μηνιαίου μισθώματος.

Οι φορολογούμενοι που εξυπηρετούνταν εδώ και πολλά χρόνια στην οδό Κανακάρη στο κέντρο της Πάτρας, πλέον θα μεταβαίνουν στην εθνική οδό Πατρών-Αθηνών (στον 1ο και 3ο όροφο) στον αριθμό 15, πολύ κοντά στην οδό Αμερικής, εκεί όπου βρίσκεται και η εταιρεία Γιαννόπουλος – Αγγελόπουλος.

«Έχουμε ξεκινήσει την προεργασία για τη μετεγκατάσταση των υπηρεσιών της Α’ Δ.Ο.Υ. Πατρών. Από την ερχόμενη Δευτέρα και για πέντε μέρες η υπηρεσία μας θα μείνει κλειστή για να γίνει η αναγκαία προεργασία ούτως ώστε να ανοίξουμε μετά στο νέο σύγχρονο και λειτουργικό κτίριο το οποίο θα παρέχει αναβαθμισμένες υπηρεσίες προς τους υπαλλήλους αλλά και τους πολίτες», ανέφερε σε δηλώσεις του ο προϊστάμενος της Α΄ Δ.Ο.Υ. Πατρών Κωνσταντίνος Παπαθανασόπουλος.

Να αναφερθεί πως η Α’ Δ.Ο.Υ. Πατρών θα παραμείνει κλειστή (στο υφιστάμενο κτίριο επί της οδού Κανακάρη 84-86) και δεν θα πραγματοποιούνται συναλλαγές με το κοινό, την Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή 22, 23, 24, 25 και 26 Ιανουαρίου 2018, αντίστοιχα.

Υπενθυμίζουμε ότι η Α΄ Δ.Ο.Υ. στεγαζόταν στην υπηρεσία της Κανακάρη για 28 ολόκληρα χρόνια, σε πέντε ορόφους. Το νέο κτίριο διαθέτει πληθώρα γραφείων, πρόσβαση για άτομα με αναπηρία και αρκετούς χώρους για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού.

Last modified on Monday, 22/01/2018

Πρωτοσέλιδο Τελευταίας Έκδοσης

Πρωτοσέλιδο Τελευταίας Έκδοσης

PDF, E-Paper τελευταίας έκδοσης εδώ

Ανασκόπηση 2018

Πρωτοσέλιδο Ανασκόπησης

Δείτε το PDF εδώ

Δίκτυο Forum Ανάπτυξης

Δειτε το καναλι μας στο YouTube

Video Gallery

Αρχή Σελίδας