“Πόσο αγαπάμε εμπράκτως την Πάτρα;”

Μια ξεχωριστή εκδήλωση πραγματοποιείται την Τρίτη 30 Μαΐου  στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Πατρών (Μουρούζη 14 Πάτρα).

 

 

 

 

 

  Αφορμή της είναι η περιοδική  έκδοση «ΑΞΙΟΘΕΑΤΟΝ» της εφ. «Σύμβουλος Επιχειρήσεων» στην οποία φιλοξενούνται επώνυμα κείμενα που  δίνουν  ενδιαφέρουσες απαντήσεις στο παρακάτω ερώτημα:

«Οι Πατρινοί, τόσο οι εδώ γεννηθέντες όσο και αυτοί που έχουν ενσωματωθεί δημιουργικά στην Πάτρα, αγαπούν εμπράκτως, όσο της αξίζει, την πόλη τους;»

Έχουν απαντήσει στο ερώτημα της εφημερίδας οι: Απόστολος Βουλδής, Θανάσης Γιανναδάκης, Ανδρέας Καράβολας, Διονύσης Καρατζάς, Θανάσης Κούστας, Κώστας Λογαράς, Λεωνίδας Μαργαρίτης, Γεώργιος Μόσχος, Λευτέρης Πολυκρέτης, Ανδρέας Τσιλίρας

Στην εκδήλωση ομιλητές θα είναι αρθρογράφοι της έκδοσης, ενώ έχουν προσκληθεί  να σχολιάσουν εκπρόσωποι της πολιτείας, της αυτοδιοίκησης, παραγωγικών, επιστημονικών και κοινωνικών φορέων της Πάτρας.
Στην εκδήλωση θα παρέμβουν και εκπρόσωποι συλλογικοτήτων από το χώρο του πολιτισμού και του αθλητισμού, που μέσα από το έργο τους κάνουν καθημερινά πράξη την αγάπη τους για την Πάτρα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη 

Last modified on Tuesday, 06/06/2017

Πρωτοσέλιδο Τελευταίας Έκδοσης

Πρωτοσέλιδο Τελευταίας Έκδοσης

PDF, E-Paper τελευταίας έκδοσης εδώ

Ανασκόπηση 2018

Πρωτοσέλιδο Ανασκόπησης

Δείτε το PDF εδώ

Δίκτυο Forum Ανάπτυξης

Δειτε το καναλι μας στο YouTube

Video Gallery

Αρχή Σελίδας