Ξεχωριστή βραδιά από τον «ΒΑΤΤ»

batt 1Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία για ακόμη μια χρονιά η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Περιφερειακού Συνδέσμου Εργολ. Εγκ/των Ηλεκτρολόγων Νομού Αχαΐας «Ο ΒΑΤΤ» στην αίθουσα εκδηλώσεων «ΚΟΡΑΛΙ» .

Η πλειοψηφία των Ηλεκτρολόγων έδωσε το παρών συνοδευόμενοι από τις οικογένειες τους.

Παρευρισκόμενοι στην καθιερωμένη εκδήλωση μας ήταν και αρκετοί εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης & Φορείς της Περιοχής, όπως : ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής ενότητας Αχαΐας, ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομικού Σχεδιασμού – Πρασίνου και ποιότητας ζωής, ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Πατρών, ο Πρόεδρος και ο Γεν. Γραμματέας της ΟΕΒΕΣΝΑ, ο Πρόεδρος του ΤΕΕ/ΤΔΕ, Ο Γεν. Γραμματέας της ΠΟΣΕΗ καθώς και εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Πατρών.

Τα παιδιά και φέτος είχαν την τιμητική τους. Τα μεγαλύτερα παιδιά τα οποία εισήχθησαν την φετινή χρονιά στα Α.Ε.Ι. – Α.Τ.Ε.Ι. της χώρας μας , βραβεύτηκαν από το Δ.Σ. για αυτή τους την επιτυχία, αλλά και τα μικρότερα παιδιά αφού απόλαυσαν την παράσταση του κλόουν , στην συνέχεια έλαβαν πλούσια δώρα από το γνωστό κατάστημα της πόλης ‘’ KIDERELLA ’’ για τα οποία είχε φροντίσει ο Σύνδεσμος.

Ο πρόεδρος του Σωματείου Φωτόπουλος Γ. Νικόλαος άνοιξε την γιορτή δίνοντας τις ευχές του για μια χρονιά γεμάτη ειρήνη ,υγεία & ευτυχία.

Ο τυχερός της βραδιάς ο οποίος κέρδισε μία αναμνηστική εικόνα ήταν ο ηλεκτρολόγος Νεόφυτος Γ. Κων/νος. 

 batt 2 batt 3   batt 4

Πρωτοσέλιδο Τελευταίας Έκδοσης

Πρωτοσέλιδο Τελευταίας Έκδοσης

PDF, E-Paper τελευταίας έκδοσης εδώ

Ανασκόπηση 2018

Πρωτοσέλιδο Ανασκόπησης

Δείτε το PDF εδώ

Δίκτυο Forum Ανάπτυξης

Δειτε το καναλι μας στο YouTube

Video Gallery

Αρχή Σελίδας