Η  κοπή πίτας  των  SUPER MARKET Ανδρικόπουλος

andrikopoulos 18Σε πολύ ευχάριστο κλίμα και με την παρουσία του συνόλου των εργαζομένων, τα supermarket Ανδρικόπουλος έκοψαν και φέτος την πρωτοχρονιάτικη πίτα για το 2018.

Η οικογένεια Ανδρικόπουλος, πέραν των καθιερωμένων ευχών για το νέος έτος, έκανε μια ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε καθώς και αυτής που ξεκινάει, τονίζοντας τις δυσκολίες που δημιουργούν οι οικονομικές συγκυρίες στην Ελλάδα. Για το νέο έτος, η διοίκηση της οικογενειακής επιχείρησης ευχαρίστησε το προσωπικό της εταιρείας για την πολύχρονη συνεργασία. Παράλληλα ανακοινώθηκε η χορήγηση έκπτωσης σε όλους τους εργαζομένους όταν ψωνίζουν από τα καταστήματα της επιχείρησης. Όσον αφορά το πλάνο ανάπτυξης, σχεδιάζεται η ίδρυση 2 νέων καταστημάτων μέχρι το τέλος του χρόνου και η ανακαίνιση 2 υπαρχόντων.

Ο όμιλος επιχειρήσεων Ανδρικόπουλος δραστηριοποιείται στον ευρύτερο χώρο της Πάτρας με τη λειτουργία 10 supermarket και 2 αρτοποιείων για περισσότερο από 40 χρόνια, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των καταναλωτών λόγω της ποιότητας των προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχει αλλά και των ανταγωνιστικών τιμών. Η επιχείρηση δεν έχει  σταματήσει να εξελίσσεται και να αναπτύσσεται, παραμένοντας η πρώτη επιλογή των καταναλωτών στην πόλη μας παρά τον έντονο ανταγωνισμό. Απασχολεί περισσότερα από 450 άτομα, ενώ στις επιτυχίες της χρονιάς που πέρασε είναι και βράβευση στην εκδήλωση «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας», με το βραβείο «Greek Business Champion» ως μια από τις 20 ταχύτερα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις της Ελλάδας την τελευταία 3-ετία.

Πρωτοσέλιδο Τελευταίας Έκδοσης

Πρωτοσέλιδο Τελευταίας Έκδοσης

PDF, E-Paper τελευταίας έκδοσης εδώ

Ανασκόπηση 2018

Πρωτοσέλιδο Ανασκόπησης

Δείτε το PDF εδώ

Δίκτυο Forum Ανάπτυξης

Δειτε το καναλι μας στο YouTube

Video Gallery

Αρχή Σελίδας