Εκδήλωση από το Επιμελητήριο Κορινθίας

epimelitirio korinthou 18Τις βασικές του θέσεις πάνω στις οποίες θα κινηθεί για να διοικήσει το Επιμελητήριο Κορινθίας και τις προτεραιότητες της νέας Διοικούσας Επιτροπής, παρουσίασε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Παναγιώτης Πιτσάκης, με αφορμή την κοπή της Βασιλόπιτας.

Σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, στο Επιμελητήριο Κορινθίας, ο Παναγιώτης Πιτσάκης και τα μέλη της Δ.Ε. υποδέχτηκαν τους επίσημους καλεσμένους, τα μέλη του Επιμελητηρίου και πολίτες που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και συμμετείχαν σε αυτό το εορταστικό κλίμα. Εκεί ήταν μεταξύ άλλων οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Θελερίτη και Γιώργος Τσόγκας, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Χρίστος Δήμας, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, ο Δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός, ο πρώην πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βασίλης Νανόπουλος, η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κατερίνα Φαρμάκη, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και φυσικά οι εκπρόσωποι του Μητροπολίτη Κορίνθου, οι οποίοι και ευλόγησαν την Βασιλόπιτα. Ο Παναγιώτης Πιτσάκης του ευχαρίστησε όλους, καθώς επίσης, όπως ανέφερε, τους επικεφαλείς των παρατάξεων, τα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου, τους εργαζόμενους στο Επιμελητήριο.

Ο νέος πρόεδρος σημείωσε πως το 2018 είναι το έτος εκκίνησης της νέας διοίκησης του Επιμελητηρίου και για τον ίδιο μία μεγάλη πρόκληση σε πολλά επίπεδα. Μίλησε για την υποχρέωση που έχει απέναντι στους συνδυασμούς που τον στήριξαν να εκλεγεί πρόεδρος. «Οφείλω, είπε, να ανταποκριθώ στην εμπιστοσύνη τους» ενώ πρόσθεσε πως κοινός τους στόχος είναι να ενώσουν τον Επιμελητηριακό χώρο. «Να διαμορφώσουμε στα μέλη του Επιμελητηρίου, την αίσθηση ότι αλλάζουν τα πράγματα και από την αλλαγή αυτή θα ωφεληθούν τα ίδια αλλά και η επιχειρηματικότητα στον νομό» υπογράμμισε ο Παναγιώτης Πιτσάκης, υποσχόμενος: «ότι είπαμε προεκλογικά πρέπει να γίνει πράξη τώρα, με νηφαλιότητα, σωστά βήματα αλλά και με αποφασιστικότητα».

Last modified on Friday, 26/01/2018

Πρωτοσέλιδο Τελευταίας Έκδοσης

Πρωτοσέλιδο Τελευταίας Έκδοσης

PDF, E-Paper τελευταίας έκδοσης εδώ

Ανασκόπηση 2018

Πρωτοσέλιδο Ανασκόπησης

Δείτε το PDF εδώ

Δίκτυο Forum Ανάπτυξης

Δειτε το καναλι μας στο YouTube

Video Gallery

Αρχή Σελίδας