Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των Σούπερ Μάρκετ "3Α Αράπης"

sm arapisΓια άλλη μια χρονιά τα Σούπερ Μάρκετ "3Α Αράπης"  σε ένα πολύ ευχάριστο και οικογενειακό κλίμα πραγματοποίησαν την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Το ‘’παρών’’ έδωσε όλο το ανθρώπινο δυναμικότης αλυσίδας, το οποίο και αποτελεί το βασικό πυλώνα της εταιρείας, η οποία πλέον αριθμεί περί τα 130 άτομα.

Με αφορμή αυτήν την ημέρα γιορτής, οι ιδιοκτήτες της εταιρείας Γεώργιος, Νικόλαος και Διονύσιος Αράπης, ευχαρίστησαν τους εργαζομένους για την ουσιαστική συμβολή τους στην δυναμική ανάπτυξη της επιχείρησης, που οφείλεται, τόσο στην άριστη εξυπηρέτηση των καταναλωτών από αυτούς, στα υψηλής ποιότητας προϊόντα όσο και στην αξιοπιστία της εταιρείας σε κάθε συνεργασία της.

Παράλληλα έγινε ένας απολογισμός του 2017 που έφερε αρκετές αλλαγές στην ανοδική πορεία της εταιρείας, μεταξύ αυτών το νέο κατάστημα της Αγ. Σοφίας, καθώς ανακοινώθηκαν ταυτόχρονα και οι νέοι στόχοι της εταιρείας για το 2018.

«Η πατρινή αλυσίδα σούπερ μάρκετ που σκέφτεται όπως κι εσείς!» είναι το σλόγκαν της, καθώς εκτός από ποιοτικά προϊόντα, οι εξαιρετικές προσφορές που εξασφαλίζει συνεχώς η εταιρεία αφήνουν τον καταναλωτή κερδισμένο, με αποτέλεσμα να τη στηρίζει με την καθημερινή επιλογή του, προσφέροντας στην εταιρεία μια υγιή σταθερή ανάπτυξη.

Το κλίμα έγινε ακόμα πιο ενθουσιώδες, όταν 14 δωροεπιταγές μεγάλης αξίας, μοιράστηκαν μαζί με τα φλουριά σε κάθε κατάστημα και τμήμα, αφήνοντας ένα ωραίο απόηχο από την όμορφη εκδήλωση, μαζί με τις καλύτερες ευχές όλων να συνεχίσουν μαζί ως μια δυνατή ομάδα και να έχουν μια ακόμα πιο αποδοτική χρονιά.

 

Πρωτοσέλιδο Τελευταίας Έκδοσης

Πρωτοσέλιδο Τελευταίας Έκδοσης

PDF, E-Paper τελευταίας έκδοσης εδώ

Ανασκόπηση 2018

Πρωτοσέλιδο Ανασκόπησης

Δείτε το PDF εδώ

Δίκτυο Forum Ανάπτυξης

Δειτε το καναλι μας στο YouTube

Video Gallery

Αρχή Σελίδας