Ετήσια Γενική Συνέλευση και κοπή πίτας των Αντιπροσώπων με έμφαση στην εξωστρέφεια

emporikoi 1Ο Σύνδεσμος των Εμπορικών Αντιπροσώπων & Διανομέων Δυτ. Ελλάδος – Πελοποννήσου – Ηπείρου & Νήσων Ιονίου (ΣΕΑΔΔΕΠΗΝΙ) όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, πραγματοποίησε την ετήσια γενική συνέλευση και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του στην αίθουσα του Εμπορικού & Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών την περ.Κυριακή 4 Φεβρουαρίου.

Της γενική συνέλευση διεύθυνε ο πρ. Πρόεδρος του Συνδέσμου Νικόλαος Κουτσαντώνης. Mε ανακοίνωση του το Δ.Σ του Συνδέσμου περιγράφει τα συμπεράσματα Διοικητικού Απολογισμού Πεπραγμένων 2017 έχουν ως ακολούθως:

  • Με σύμμαχο την Ομοσπονδία μας συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για τη μείωση των υπερβολικών συντελεστών φορολογίας και την παράλογη προκαταβολή 100% του φόρου επόμενου έτους.
  • Σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο και άλλους φορείς αγωνιστήκαμε για τη ρύθμιση των οφειλών των συναδέλφων μας προς τον πρώην ΟΑΕΕ (νυν ΕΦΚΑ) και Δημόσιο καθώς και τη βελτίωση του ασφαλιστικού.
  • Παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες, υλοποιήσαμε τρία τμήματα στα εκπαιδευτικά προγράμματα ΛΑΕΚ για τους εργαζομένους σε επιχειρήσεις συναδέλφων με σημαντικό όφελος και για τους εργαζομένους και για το Σύνδεσμο.
  • Προχωρήσαμε στην πώληση του γραφείου μας υλοποιώντας απόφαση της ΓΣ. Αναμένουμε μέσω ΤΑΣ την εξόφληση του τιμήματος εντός του 1ου τετραμήνου του 2018. Άμεσος στόχος είναι η αγορά ενός καλύτερου γραφείου.
  • Ξεκινήσαμε νέες συνεργασίες προβολής και ενημέρωσης στην πόλη μας αλλά και σ’ όλο το Δυτικό Άξονα ώστε να κάνουμε ευρύτερα γνωστή τη δράση μας και να προσελκύσουμε νέα μέλη.
  • Ενεργοποιήσαμε και πάλι το θέμα της Βάσης Δεδομένων που δημιούργησε η παγκόσμια οργάνωση μας IUCAB για αμφίδρομη αναζήτηση Εμπορικών Αντιπροσώπων ή Παραγωγικών και Εμπορικών Επιχειρήσεων. Κάθε συνάδελφος, εφόσον το επιθυμεί, μπορεί να καταχωρηθεί για ευκολότερη ανεύρεση συνεργατών απ’ όλο τον κόσμο στον τομέα ενδιαφέροντος του.
  • Προχωράμε στον εμπλουτισμό του περιεχομένου της σελίδας του Συνδέσμου www.seade.gr για την καλύτερη ενημέρωση των μελών μας.

emporikoi 3

Να σημειώσουμε ότι αυτό που τονίστηκε ιδιαίτερα στη Γενική Συνέλευση είναι ότι υπάρχει μια ενθαρρυντική τάση εγγραφής νέων μελών στο Σύνδεσμο.

Η πρωτοχρονιάτικη πίτα του Συνδέσμου

Μετά το πέρας της Γενικής Συνέλευσης, (ώρα 12.00΄) ακολούθησε γιορτή, με κοπή της καθιερωμένης πίτας, προσφορά δώρων στα παιδιά των μελών καθώς και απονομή χρηματικών βραβείων και επαίνων σε όσα εξ αυτών αρίστευσαν στις σπουδές τους. Ο Σύνδεσμος αποδεικνύει πιστεύει σταθερά στην αριστεία και την επιβραβεύει.

Απονομή βραβείων αριστείας

Χρυσούλα Γιαννικοπούλου

Ειρήνη Δενάζη

Σοφία Παπαδοπούλου

Μαρία Σπυρόπουλου

Χαρίκλεια Σπυρόπουλου

Χαράλαμπος Χατζής

Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος του Συνδέσμου των Εμπορικών Αντιπροσώπων & Διανομέων Δυτ. Ελλάδος – Πελοποννήσου – Ηπείρου & Νήσων Ιονίου Τρύφωνα Παπαδόπουλου τονίζει ότι «οι προσπάθειες μας δεν σταματούν εδώ. Συνεχίζουμε με μεγαλύτερο πάθος. Για μια καλύτερη επαγγελματική και κοινωνική θέση. Να τονίσουμε όμως ότι είναι αναγκαία και η συμμετοχή όλων μας στις προσπάθειες μας για την επίτευξη καλύτερων αποτελεσμάτων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Αντιπροσώπων

 Τρύφων Παπαδόπουλος – Πρόεδρος

Ηλίας Λιακόπουλος – Α΄ Αντιπρόεδρος

Γεώργιος Τσατσάς – Β΄ Αντιπρόεδρος

Ελένη Παπαγιαννοπούλου – Γενική Γραμματέας

Δημήτριος Νικολόπουλος – Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας

Ιωάννης Κοσμόπουλος – Ταμίας

Αθανάσιος Σπυρόπουλος – Δημόσιες Σχέσεις

Βασίλειος Γιαννακόπουλος – Μέλος

Κωνσταντίνος Δημόπουλος – Μέλος

Νικόλαος Ανδρούτσος – Αναπληρωματικός Μέλος

Last modified on Tuesday, 13/02/2018

Πρωτοσέλιδο Τελευταίας Έκδοσης

Πρωτοσέλιδο Τελευταίας Έκδοσης

PDF, E-Paper τελευταίας έκδοσης εδώ

Ανασκόπηση 2018

Πρωτοσέλιδο Ανασκόπησης

Δείτε το PDF εδώ

Δίκτυο Forum Ανάπτυξης

Δειτε το καναλι μας στο YouTube

Video Gallery

Αρχή Σελίδας