Το 2020 ο νέος σταθμός του Υπεραστικού ΚΤΕΛ

ktel patrasΠαρατάθηκε μέχρι τις 15 Μαρτίου η προθεσμία για την κατάθεση προσφορών από τους ενδιαφερόμενους για την υλοποίηση του έργου του νέου σταθμού Υπεραστικών Λεωφορείων στους πρώην Μύλους του Αγίου Γεωργίου στην Πάτρα.

Ο διαγωνισμός βγήκε στον «αέρα» στις αρχές Ιανουαρίου και ο προϋπολογισμός θα φτάσει τα 7,5 εκατομμύρια ευρώ.

Πρόκειται για μια σημαντική επένδυση, στοίχημα για τη Διοίκηση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας αλλά και για όλη την Πάτρα, εφόσον πρόκειται να αλλάξει την εικόνα στο σημείο της «καρδιάς» της πόλης. Ο νέος σταθμός θα βρίσκεται σ’ ένα κτίριο – κόσμημα, εφόσον είναι ένα από τα μεγαλύτερα και ιστορικότερα βιομηχανικά κτίρια στο κέντρο που εδώ και χρόνια ήταν αναξιοποίητο και εγκαταλελειμμένο θα αναπαλαιωθεί.

Στο κτίριο αυτό θα στεγαστεί ο σταθμός του Υπεραστικό ΚΤΕΛ, ενώ θα φιλοξενηθούν γραφεία, καταστήματα, καφετέρια, εστιατόριο και γενικότερα υπηρεσίες που θα έχουν να κάνουν με τον χαρακτήρα της εταιρείας, καθώς επίσης και τα γραφεία της διοίκησή του.

Ο νέος σταθμός του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας θα προσδώσει νέα δυναμική στον φορέα γι’ αυτό και αποτελεί στοίχημα για τη διοίκηση να έχει ολοκληρώσει το έργο σε μια διετία.

Καθυστέρηση λόγω γραφειοκρατίας

«Είναι χρέος μας να ολοκληρώσουμε τον μεγαλεπήβολο στόχο μας. Βήμα βήμα, με προσοχή και σοβαρότητα, προχωράει το έργο της κατασκευής του νέου υπερσύγχρονου σταθμού. Είμαστε κοντά στη δημοπράτηση του έργου και σύντομα θα μπορούμε να πούμε περισσότερα. Βάσιμα ελπίζουμε ότι το 2020 θα είναι έτοιμος ο σταθμός και τότε θα είμαστε ευτυχείς για το αίσιο τέλος μιας πολύχρονης, κοπιώδους προσπάθειας. Οφείλω στο σημείο αυτό να ζητήσω συγγνώμη για την καθυστέρηση της ολοκλήρωσης του έργου και ας μην βαραίνουν οι ευθύνες τον φορέα μας. Δυστυχώς, η γραφειοκρατία και τα διάφορα προσκόμματα των περασμένων χρόνων, δεν μας επέτρεψαν να προχωρήσουμε με τον βηματισμό που επιθυμούσαμε στην υλοποίηση του έργου. Ας είναι… Είναι κοντά ο καιρός της δημιουργίας του σταθμού, σαν ανταπόδοση στην εμπιστοσύνη που δείχνει στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Αχαΐας το επιβατικό μας κοινό και σαν ‘’αντίδωρο’’ εκσυγχρονισμού στην Πάτρα της προόδου και της αναδημιουργίας», ανέφερε σε δηλώσεις του ο επανεκλεγείς πρόεδρος του Δ.Σ. Ανδρέας Μανωλόπουλος.

Πρόεδρος για 7η θητεία ο Α. Μανωλόπουλος

Στις πρόσφατες εκλογές για την ανάδειξη της νέας Διοίκησης επιβραβεύτηκε το έργο της απελθούσας Διοίκησης του και ο ρεαλιστικός προγραμματισμός της δράσης του για τη νέα τετραετία.

Ο μακροβιότερος των Προέδρων των Υπεραστικών ΚΤΕΛ Ανδρέας Μανωλόπουλος, επί 20 συναπτά έτη στο τιμόνι της εταιρείας, επανεξελέγη άνετα για 7 η συνεχή φορά!

«Η εκλογή μου είναι αντανάκλαση του έργου που προσφέρουν όλα ανεξαιρέτως τα μέλη του Δ. Σ, τα στελέχη και οι εργαζόμενοι της εταιρείας μας. Έχουμε τη δική μας φιλοσοφία στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Αχαΐας, που βασίζεται στην σύνθεση των απόψεων και τη συνεργασία, τη σύνεση και την αέναη προσπάθεια μας να λειτουργούμε νοικοκυρεμένα, έχοντας μόνο μας μέλημα την εξυπηρέτηση και την ασφάλεια του επιβατικού μας κοινού, που μας εμπιστεύεται και εκδηλώνει την προτίμηση του στο φορέα μας», ανέφερε. Παράλληλα, δεν έκρυψε την συγκίνησή του για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο του αλλά και το σεβασμό τους. «Αυτό το γεγονός πολλαπλασιάζει τις ευθύνες όλων μας και μας υπαγορεύει να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο της συναγωνιστικότητας, της φρόνησης και της προκοπής. Οι καιροί είναι δύσκολοι, όμως έχει αποδειχτεί ότι η ενότητα των μετόχων του ΚΤΕΛ είναι αρραγή, γι αυτό και μπορούμε να ξεπερνάμε τα εμπόδια», καταλήγει ο κ. Μανωλόπουλος.

Τέλος, να αναφέρουμε πως τα υπόλοιπα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου είναι τα εξής:

Αντιπρόεδρος: Χρήστος Παπανδρέου.

Μέλη: Παναγιώτης Αθανασόπουλος, Ελευθέριος Κακουλίδης, Παναγιώτης Κραβαριώτης, Χρήστος Τσιντώνης και Ευάγγελος Φραράκης.

Πρωτοσέλιδο Τελευταίας Έκδοσης

Πρωτοσέλιδο Τελευταίας Έκδοσης

PDF, E-Paper τελευταίας έκδοσης εδώ

Ανασκόπηση 2018

Πρωτοσέλιδο Ανασκόπησης

Δείτε το PDF εδώ

Δίκτυο Forum Ανάπτυξης

Δειτε το καναλι μας στο YouTube

Video Gallery

Αρχή Σελίδας