Στο ΕΚΟ All Star Game '18 στην Πατρα η Λουξ χορηγός καρφωμάτων & τριπόντων

pm allstarTo ΕΚΟ All Star Game '18 επέστρεψε, με τη Λουξ ως χορηγό «Καρφωμάτων» και «Τριπόντων» στο πιο συναρπαστικό τουρνουά αστέρων του μπάσκετ που διεξήχθη στην Πάτρα στις 9-11 Φεβρουαρίου!

Στη γιορτή του επαγγελματικού μπάσκετ, τα αναψυκτικά και χυμοί λουξ συμμετείχαν ως χορηγός, στηρίζοντας τους διαγωνισμούς Τριπόντων και Καρφωμάτων που πραγματοποιήθηκαν, αντίστοιχα, στην έναρξη και το ημίχρονο του αγώνα της Κυριακής «Greek Stars – World Stars», μεταξύ των Ελλήνων και ξένων αστέρων του μπάσκετ! Με ορισμένα από τα σημαντικότερα ονόματα του μπάσκετ να συμμετέχουν στη μοναδική αυτή διοργάνωση και ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων, το ΕΚΟ All Star Game '18 επέστρεψε δυναμικά έπειτα από τέσσερα χρόνια και κράτησε την υπόσχεσή του να συναρπάσει το κοινό.

Σημαντικά στιγμιότυπα της διοργάνωσης αποτέλεσαν και οι βραβεύσεις παικτών εκ μέρους των στελεχών της Λουξ, Τώνιας Σταματελάτου και Πλάτωνα Μαρλαφέκα. Ειδικότερα, η Marketing Executiveτης Λουξ βράβευσε τον Περικλή Τσαπανίδη για την πρώτη θέση στο Διαγωνισμό Τριπόντων του ΟΣΕΚΑ, καθώς και τον Αντώνη Κόνιαρη που έλαβε διάκριση και από τον Αντιπρόεδρο της Λουξ, Πλάτωνα Μαρλαφέκα, ως νικητής και των δύο Διαγωνισμών Τριπόντων που έλαβαν χώρα. Τη βράβευση του Στέφαν Μούντι ως πρώτου στο Διαγωνισμό Καρφωμάτων ανέλαβε επίσης ο ΠλάτωνΜαρλαφέκας.

Η Λουξ συμμετείχε στη διοργάνωση του ΕΚΟ All Star Game '18 στο πλαίσιο της πολιτικής της στήριξης πρωτοβουλιών που προάγουν τον αθλητισμό και την προώθηση του αθλητικού πνεύματος.

Last modified on Friday, 16/02/2018

Πρωτοσέλιδο Τελευταίας Έκδοσης

Πρωτοσέλιδο Τελευταίας Έκδοσης

PDF, E-Paper τελευταίας έκδοσης εδώ

Ανασκόπηση 2018

Πρωτοσέλιδο Ανασκόπησης

Δείτε το PDF εδώ

Δίκτυο Forum Ανάπτυξης

Δειτε το καναλι μας στο YouTube

Video Gallery

Αρχή Σελίδας