Τα Κούλουμα του Δήμου Πατρέων σε Πλαζ & Νότιο Πάρκο

koulouma 2Χιλιάδες πατρινοί/ες και επισκέπτες της Πάτρας για το τριήμερο της αποκριάς, κατέκλυσαν από το πρωί της καθαρής Δευτέρας, την Πλαζ της Αγυιάς και το Νότιο Πάρκο, προκειμένου με «οικοδεσπότη» τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων να γιορτάσουν τα κούλουμα.

Με «όπλα» τους το κέφι και τον χαρταετό και …συνταγές από σαρακοστιανά εδέσματα, τα οποία μοιράστηκαν δωρεάν, γλέντησαν μέχρι αργά το απόγευμα, συνοδεία παραδοσιακών - λαϊκών ήχων και χορεύοντας κόντρα στις δυσκολίες των καιρών.

Στο Νότιο Πάρκο χαιρετισμό απηύθυνε η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνα Γεροπαναγιώτη και στην Πλαζ ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Βασίλης Θωμόπουλος.

Στο χώρο της Πλαζ όπως και στο Νότιο Πάρκο - κυριολεκτικά και μεταφορικά, τον χορό των εκδηλώσεων άνοιξε το χορευτικό τμήμα του Δήμου Πατρέων.

Στην Πλαζ τη σκυτάλη πήρε η ορχήστρα του Δημήτρη Γαλάνη με Μοραΐτικα, Ρουμελιώτικα Νησιώτικα, Ηπειρώτικα και Μικρασιάτικα τραγούδια.

Στο Νότιο Πάρκο εκτός από το χορευτικό του Δήμου Πατρέων συμμετείχε το χορευτικό της Λεύκας και ακολουθήσε λαϊκό πρόγραμμα από την Ορχήστρα του Γιάννη Φωτόπουλου.

koulouma 3  koulouma 4 
 koulouma 5  koulouma 6

Last modified on Tuesday, 20/02/2018

Πρωτοσέλιδο Τελευταίας Έκδοσης

Πρωτοσέλιδο Τελευταίας Έκδοσης

PDF, E-Paper τελευταίας έκδοσης εδώ

Ανασκόπηση 2018

Πρωτοσέλιδο Ανασκόπησης

Δείτε το PDF εδώ

Δίκτυο Forum Ανάπτυξης

Δειτε το καναλι μας στο YouTube

Video Gallery

Αρχή Σελίδας