«Ο Αυτόχειρας» στο θέατρο Αγορά

autoxeirasΗ θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων ΟΤΕ Πάτρας Αχαΐας, ανεβάζει τη θεατρική παράσταση με τίτλο «Ο αυτόχειρας» του Νικολάι Έρτμαν, σε μετάφραση Βαγγέλη Οικονόμου και σκηνοθεσία Ηλίας Αναστασόπουλου.

Οι παραστάσεις θα ανεβούν στο θέατρο «Αγορά» (Καραϊσκάκη 149, Πάτρα), στις 23, 24, 25 Φεβρουαρίου και 1, 2, 3, 4 Μαρτίου, με ώρες έναρξης καθημερινά 21:15 και τις Κυριακές 20:30.

Το σημείωμα μεταφραστή, Βαγγέλη Οικονόμου, αναφέρει ότι ο «Αυτόχειρας» είναι μια πολύ καλή κλασσική κωμωδία, μια σάτιρα αιχμηρή για οποιαδήποτε εξουσία –πολιτική ή μη- στην οποία ο άνθρωπος, δεν βρίσκεται στο επίκεντρό της. Η αυτοκτονία δεν είναι ένα εύκολο κι ευχάριστο θέμα. Λογικά θα περίμενε κάποιος να είναι θέμα ενός δραματικού έργου. Στα χέρια όμως του Νικολάι Έρτμαν γίνεται μια ξεκαρδιστική, κωμωδία, με μαύρο χιούμορ, κι έντονα φαρσικά στοιχεία.
Επίσης, το σημείωμα του σκηνοθέτη, Ηλία Αναστασόπουλου, αναφέρει τα εξής: «Πόσο σημαντικός μπορεί να είναι ένας ασήμαντος αυτόχειρας σε περίοδο κρίσης; Γιατί τον προσεγγίζουν απελπισμένοι... καιροσκόποι... φαιδροί...; Τι του ζητούν; Το δέχεται; Δικαιώνονται;
Η απάντηση μέσα από μια μαύρη κωμωδία με άφθονο γέλιο!».

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ.: 6983.405.806.

Πρωτοσέλιδο Τελευταίας Έκδοσης

Πρωτοσέλιδο Τελευταίας Έκδοσης

PDF, E-Paper τελευταίας έκδοσης εδώ

Ανασκόπηση 2018

Πρωτοσέλιδο Ανασκόπησης

Δείτε το PDF εδώ

Δίκτυο Forum Ανάπτυξης

Δειτε το καναλι μας στο YouTube

Video Gallery

Αρχή Σελίδας