Δημιουργώντας υπεραξίες

pgialeniosτου Παναγιώτη Γιαλένιου*

Ο «Σύμβουλος Επιχειρήσεων» έχει συνδυάσει την όλη εκδοτική και συνεδριακή δραστηριότητα του επί δεκαετίες με την δημιουργία χρήσιμων αναπτυξιακών θεσμών, που στον πυρήνα τους έχουν τη συνεργασία και την χρησιμότητα στην κοινωνία μας.

Το Forum Ανάπτυξης, τo Forum Ενέργειας, το Forum Υγείας είναι μερικοί εξ αυτών, με πολύχρονη πορεία και προσφορά. Από το 2017 έχουμε δημιουργήσει το Δίκτυο Forum Ανάπτυξης που στοχεύει στην μεταφορά, με οργανωτική επάρκεια και κορυφαίες συνεργασίες, κεντρικών μηνυμάτων ανάπτυξης στις τοπικές κοινωνίες, μέσω του ανοιχτού δημόσιου διαλόγου και της συλλογικής συμμετοχής, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς.

Τι είναι το www.holidayemotions.com

Σε όλη τη μέχρι τώρα πορεία μας προκρίναμε συνεργασίες που συμβάλλουν στην μεταφορά χρήσιμης γνώσης όσο και στη δημιουργία υπεραξιών στους φορείς και στους χώρους αναφοράς τους. Η συμβολή στην ανάπτυξη, η προώθηση της υγιούς επιχειρηματικότητας και η ανάδειξη των δημιουργικών δυνάμεων της κοινωνίας μας αποτελούν μόνιμες σταθερές στις δικές μας συνεργασίες και συμπράξεις.

Σε αυτήν την κατεύθυνση έχουμε τη χαρά να δημοσιοποιήσουμε τη συνεργασία μας με μια σημαντική δραστηριότητα σε ένα χώρο, το Τουρισμό, που αποτελεί έναν από τους κορυφαίους πυλώνες για την περαιτέρω ανάπτυξη του τόπου μας και αν θέλετε και για τη φυγή προς τα εμπρός από το τέλμα τα χρεοκοπίας και της κρίσης της τελευταίας δεκαετίας.

Η συνεργασία μας αφορά το www.holidayemotions.com που είναι μια ολοκληρωμένη  ηλεκτρονική  τουριστική  πλατφόρμα , που δημιουργήθηκε για να καλύψει το σύνολο των αναγκών του σύγχρονου ταξιδιώτη, με προορισμό την Ελλάδα.

Η πλατφόρμα απευθύνεται παγκοσμίως στον «Ελεύθερο Ταξιδιώτη » ή F.I.T. (Free Independent Traveler) όπως διεθνώς χαρακτηρίζεται και που κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών  έχει προκύψει ως ένα νέο είδος πελάτη με την ολοένα αυξανόμενη χρήση του internet, των social media και των ψηφιακών μέσων.

Ο F.I.T είναι ο ταξιδιώτης που αναζητεί μέσα από το διαδίκτυο μόνος του πληροφορίες για τον ταξιδιωτικό του προορισμό, το ξενοδοχείο που θα διαμείνει, το εστιατόριο που θα καλύψει τις γαστρονομικές του προτιμήσεις, το μεταφορικό μέσο για τη μετακίνησή του, τα αξιοθέατα που θέλει να επισκεφθεί, τις υπαίθριες δραστηριότητες που συνιστούν το χόμπι του, τον τρόπο ψυχαγωγίας του κ.λ.π.

Για την αναζήτηση πληροφοριών σχετικά με την κάλυψη  του συνόλου των αναγκών του, ο FIT είναι υποχρεωμένος να επισκέπτεται πολλές ιστοσελίδες, η κάθε μία εκ των οποίων καλύπτει μόνο ένα μικρό μέρος των αναγκών του.

Σκοπός του www.holidayemotions.com είναι να αποτελέσει την πρώτη ολοκληρωμένη ηλεκτρονική  τουριστική πλατφόρμα που προσφέρει στον FIT τη δυνατότητα να καλύψει το σύνολο των αναγκών του τόσο σε επίπεδο έρευνας για το τουριστικό προϊόν της χώρας μας,  όσο και σε επίπεδο επιλογής και αγοράς των  υπηρεσιών που θα καλύψουν τις  ανάγκες  του.

Μια δημιουργική συνάντηση

Με τους δημιουργούς της πλατφόρμας «συναντηθήκαμε» στη βάση ενός κοινού οράματος. Να συμβάλλουμε με πρακτικό πλέον τρόπο στο να γίνει ο τόπος μας προορισμός με όσα θετικά αυτό συνεπάγεται για τις τοπικές κοινωνίες και την ευημερία του. Προορισμός με ποιοτικά κριτήρια και με την ανάδειξη όλων όσων οδηγούν στην προσέλκυση στοχευμένων ομάδων ταξιδιωτών που αναζητούν το διαφορετικό και το μοναδικό, πέραν από αυτά που προσφέρονται με τους παραδοσιακούς τρόπους. Υπό αυτήν την έννοια το www.holidayemotions.com δεν έρχεται για να ανταγωνιστει ουσιαστικά κανέναν από τους παραδοσιακούς μηχανισμούς στην τουριστική αλυσίδα. Αντίθετα με τα καινοτόμα στοιχεία που ενσωματώνει και διαρκώς εξελίσσει, επιζητεί τη συνεργασία όλων των παραγόντων του τουριστικού μας προϊόντος, στοχεύοντας στη δημιουργία νέων υπεραξιών προς αμοιβαίο όφελος και κυρίως προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

Τοπική αυτοδιοίκηση, επιχειρηματικοί φορείς, επιχειρηματίες από όλο το φάσμα του τουρισμού, της εστίασης και της ψυχαγωγίας, με κριτήριο τα ποιοτικά τους στοιχεία, αποτελούν τους εν δυνάμει συνεργάτες του όλου εγχειρήματος.

Το www.holidayemotions.com βρίσκεται ήδη στο διαδίκτυο και εμπλουτίζει με ταχείς ρυθμούς καθημερινά το περιεχόμενό του. Έχει ήδη κάνει τα πρώτες του εμφανίσεις σε διεθνείς εκθέσεις και το επόμενο διάστημα θα προβληθεί με έντονο τρόπο κυρίως μέσα από τα σύγχρονα διαδικτυακά εργαλεία στην παγκόσμια αγορα.

Επιλέξαμε να έχει την πρώτη του δημόσια παρουσίαση από την Πάτρα, αύριο Σάββατο στις 12μμ στο ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ. Θα είναι μια παράλληλη εκδήλωση στις πολύ σημαντικές συνεδρίες του 7ου Forum Ενέργειας- που για 7η συνεχή χρονιά πραγματοποιείται σήμερα και αύριο στην Πάτρα από τον Σ.Ε και το ΤΕΕ/ΤΔΕ.

Θα λειτουργεί μάλιστα στον εκθεσιακό χώρο και περίπτερο του www.holidayemotions.com με ενημερωτικό υλικό για τις υπηρεσίες του.

* Ο κ.Παναγιώτης Γιαλένιος είναι Εκδότης του «Συμβούλου Επιχειρήσεων» 

Πρωτοσέλιδο Τελευταίας Έκδοσης

Πρωτοσέλιδο Τελευταίας Έκδοσης

PDF, E-Paper τελευταίας έκδοσης εδώ

Ανασκόπηση 2018

Πρωτοσέλιδο Ανασκόπησης

Δείτε το PDF εδώ

Δίκτυο Forum Ανάπτυξης

Δειτε το καναλι μας στο YouTube

Video Gallery

Αρχή Σελίδας