Ξεκίνησαν οι κρουαζιέρες της  Celestyal Cruises με βάση δραστηριοτήτων την Ελλάδα

celestyal cruizesΤο πρόγραμμα των τριήμερων και τετραήμερων κρουαζιέρων ξεκίνησε ήδη το κρουαζιερόπλοιο «Majesty» της Celestyal Cruises. Το πλοίο απέπλευσε την Παρασκευή 30/3 για πρώτη φορά από το λιμάνι του Πειραιά ταξιδεύοντας τους 1.500 επιβάτες σε προορισμούς στο Αιγαίο, όπως η Μύκονος, η Πάτμος, η Σαντορίνη το Κουσάντασι (Αρχαία Έφεσος) ή Σάμος, τους οποίους έχει εντάξει η εταιρεία στο πρόγραμμα των προσεγγίσεών της. Στοχεύοντας στη συνεχή βελτίωση της εμπειρίας των επιβατών της, η Celestyal Cruises, από το 2017, έχει ενσωματώσει σε όλα τα δρομολόγιά της τον «Celestyal Τρόπο» διακοπών.


Για το 2018, η εταιρεία έχει εντάξει στο πρόγραμμά της και την ανανεωμένη 7ήμερη κρουαζιέρα «Ειδυλλιακό Αιγαίο», όπου οι επιβάτες έχουν την ευκαιρία να μείνουν μια ολόκληρη μέρα στο νησί της Μήλου αλλά και ένα ολόκληρο 24ωρο στη Μύκονο και στη Σαντορίνη.

Σημειώνεται ότι η εταιρεία έχει «ανοίξει» ήδη τα πλάνα της και για το 2019 και το 2020. Το 2019 θα επιμηκύνει την τουριστική περίοδο μέχρι τον Δεκέμβριο έχοντας ως αφετηρία της τον Πειραιά και εντάσσει εκ νέου την Κωνσταντινούπολη στα δρομολόγιά της, καθώς και την Αλεξάνδρεια, και το λιμάνι Πορτ Σάιντ στην Αίγυπτο, το λιμάνι Άσντοντ στο Ισραήλ, το Κουσάντασι (Έφεσος), τη Λεμεσό της Κύπρου και τη Ρόδο.

Η Celestyal Cruises είναι η μόνη εταιρεία που διατηρεί ως βάση των δραστηριοτήτων της την Ελλάδα με λιμάνια επι/αποβίβασης κατά κύριο λόγο τα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματa της Celestyal Cruises μπορείτε να απευθυνθείτε στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα καθώς και στον Εμπορικό Αντιπρόσωπο: Cruise Center – Γ. Τελώνης, τηλέφωνο: 2610 634034, email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Last modified on Thursday, 19/04/2018

Πρωτοσέλιδο Τελευταίας Έκδοσης

Πρωτοσέλιδο Τελευταίας Έκδοσης

PDF, E-Paper τελευταίας έκδοσης εδώ

Ανασκόπηση 2018

Πρωτοσέλιδο Ανασκόπησης

Δείτε το PDF εδώ

Δίκτυο Forum Ανάπτυξης

Δειτε το καναλι μας στο YouTube

Video Gallery

Αρχή Σελίδας