Νέα Καταστήματα Coffeebrands

coffee brands 1

Η Coffeebrands με έδρα την Πάτρα ανακοίνωσε τη λειτουργία τεσσάρων (4) νέων καταστημάτων στην Ελλάδα, η οποία επιβεβαιώνει τη ραγδαία ανάπτυξη της αλυσίδας στην ελληνική αγορά. Από τον Απρίλιο 2018 έχουν ξεκινήσει τη λειτουργία τους τέσσερα (4) νέα καταστήματα, (i) στην Αθήνα (Ακαδημίας 97), (ii) στην Λιβαδειά (Φίλωνος 19), (iii) στην Μύκονο (Αεροδρόμιο – πρ. εμπορικό κέντρο ALU) και (iv) στην Λευκάδα (Μελά 144), ενώ εντός των ημερών ανοίγουν τις πόρτες τους και άλλα δύο (2) νέα καταστήματα, το ένα στη Λάρισα (Βενιζέλου 38) και το άλλο στη Χαλκίδα (Φίλωνος & Κριεζώτου 32).

Τα νέα αυτά καταστήματα, όπως και τα λοιπά καταστήματα της αλυσίδας,

προσφέρουν άψογη εξυπηρέτηση και υψηλή ποιότητα στην ιδανική τιμή, χάρη στα υψηλής ποιότητας προϊόντα της εταιρείας και στο άρτια καταρτισμένο προσωπικό των καταστημάτων, σύμφωνα με τα υψηλά πρότυπα που έχει θέσει η εταιρεία, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Πρόκειται για καταστήματα υψηλής αισθητικής, στα οποία ο καταναλωτής μπορεί να απολαύσει εκτός από τον premium καφέ Megisto espresso και πολλά άλλα specialty ροφήματα, ενώ τα συνοδευτικά της Coffeebrands με το εμπορικό σήμα “tsibame®”, τα οποία πωλούνται αποκλειστικά και μόνο στα καταστήματα της αλυσίδας, αποτελούν την ιδανική λύση σνακ για όλες τις ώρες της ημέρας. Παράλληλα, αισθητή κάνει την παρουσία του, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του καταστήματος, το νέο concept “Juice Spot®”, χάρη στο οποίο, οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν γευστικούς φρεσκοστυμμένους χυμούς, επιλέγοντας μέσα από μια ευρεία γκάμα ειδικά σχεδιασμένων συνταγών, οι οποίες καλύπτουν όλες τις ανάγκες και τις γευστικές απαιτήσεις, οι οποίοι σερβίρονται σε φιάλες pet.

Last modified on Monday, 06/05/2019

Πρωτοσέλιδο Τελευταίας Έκδοσης

Πρωτοσέλιδο Τελευταίας Έκδοσης

PDF, E-Paper τελευταίας έκδοσης εδώ

Ανασκόπηση 2018

Πρωτοσέλιδο Ανασκόπησης

Δείτε το PDF εδώ

Δίκτυο Forum Ανάπτυξης

Δειτε το καναλι μας στο YouTube

Video Gallery

Αρχή Σελίδας