Σάββατο, 06 Οκτώβριος 2012 08:18

Εκθεσιακό τμήμα με τοπικά προϊόντα στο 1ο Forum Τοπικών Παραγωγών

Γράφτηκε από  Σύμβουλος Online
Βαθμολογήστε αυτό το αντικείμενο
(0 ψήφοι)

Στο 1ο Forum Τοπικών Παραγωγών που πραγματοποιείται αυτό το Σαββατοκύριακο στο ξενοδοχείο «Αστήρ» της Πάτρας, λειτουργεί και εκθεσιακό τμήμα.

Εκθεσιακό τμήμα με τοπικά προϊόντα στο 1ο Forum Τοπικών Παραγωγών

Έτσι, στον ημιώροφο του ξενοδοχείο «Αστήρ» κατά τις ώρες διεξαγωγής των εκδηλώσεων, αλλά και πέρα από αυτές (6/10: 18.00 - 22.00 και 7/10: 10.00 - 22.00), λειτουργεί εκθεσιακός χώρος με περίπτερα τα οποία θα επιμεληθούν οι Δήμοι Καλαβρύτων, Αιγιάλειας, Δυτικής Αχαΐας και Ερυμάνθου, καθώς και ο Δήμος Πατρέων μέσω της αναπτυξιακής του εταιρείας ΑΔΕΠ.

Εκτός από τα περίπτερα αυτά, οι διοργανωτές έχουν επιμεληθεί και την κατασκευή ενός Εκθετηρίου, στο οποίο θα προβάλλονται αντιπροσωπευτικά προϊόντα των τοπικών παραγωγικών επιχειρήσεων ΓΙΑΛΟΥΣΗΣ Ι. ΕΠΕ, VANTANA ΠΟΤΟΠΟΙΪΑ, ΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ - ΠΑΤΡΑΪΚΗ ΟΙΝΟΠΟΙΪΑ, ΤΕΝΤΟΥΡΑ ΚΑΣΤΡΟ – Γ.Π. ΧΑΧΑΛΗΣ, ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ, UNISOL – ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Ν. & Η. Α.Ε., ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΠΑΡΠΑΡΟΥΣΗ.

Στόχος του εκθεσιακού χώρου είναι να αναδειχθούν οι παραγωγικές δυνάμεις της Αχαΐας σε διάφορους κλάδους της τοπικής παραγωγής και μεταποίησης. Η χωροταξική δομή του Εκθεσιακού Τμήματος δημιουργεί άριστες συνθήκες λειτουργικότητας για τους εκθέτες και επισκεψιμότητας για το κοινό, η προσέλευση του οποίου θα παρέχει στους εκθέτες σημαντικές ευκαιρίες επικοινωνίας και προβολής των προϊόντων και υπηρεσιών τους.

Παρουσίαση VEC

Στο «1ο Forum Τοπικών Παραγωγών» θα παρουσιαστεί και η ομώνυμη «Διαδικτυακή Έκθεση» που έχει προγραμματίσει ο «Σύμβουλος Επιχειρήσεων» στο πλαίσιο της σημαντικής καινοτομίας του, το Virtual Expo Center (VEC), που λειτουργεί στο διαδίκτυο, στη διεύθυνση www.virtualexpocenter.gr.

Το Virtual Expo Center (VEC), αποτελεί τη νέα ολοκληρωμένη ψηφιακή πρόταση της Σύμβουλος ΕΠΕ, για την προβολή διαδικτυακών εκθέσεων σε συνδυασμό με την μετάδοση on demand, επιλεγμένων εκδηλώσεων από τις διοργανώσεις της ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΕ. Και στην περίπτωση του «1ου Forum Τοπικών Παραγωγών Αχαΐας», στο Virtual Expo Center (VEC), θα αναρτηθούν εν καιρώ όλα τα video από τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν.

dscn1988 dscn1989 dscn1990 dscn1991 dscn1992 dscn1993 dscn2001 dscn2002 dscn2003 dscn2004 dscn2005 dscn2006 dscn2053 dscn2099
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 06 Οκτώβριος 2012 21:40
blog comments powered by Disqus
Σύμβουλος Σύμβουλος Σύμβουλος

messages

-Πράγματι το βράδυ της 30ης Μαρτίου συγκίνησε όσους βρέθηκαν στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, «κουβαλώντας» τη βιωματική τους σχέση με ένα μουσικό συγκρότημα «Τα Παιδιά από την Πάτρα» και μια εποχή , τη δεκαετία του ’80, που είχε τα δικά της ανεπανάληπτα χαρακτηριστικά. Για τους πενηντάρηδες και εξηντάρηδες σήμερα, που άντλησαν από τους δημιουργικούς χυμούς εκείνης της εποχής, (αλλά και για όλους όσους αναπολούν στην ουσία τα χρόνια της νεότητας τους, θεωρώντας τα ανεπανάληπτα) κάποιοι στίχοι από ένα δικό τους τραγούδι, το «Κάτι από τα παλιά», με το οποίο άλλωστε έκλεισαν την τιμητική για αυτούς βραδιά του Πανεπιστημίου Πατρών «Τα Παιδιά από την Πάτρα», μάλλον τα λέει όλα: «Έτσι είναι πάντα ότι αξίζει/φεύγει πάει πίσω δε γυρίζει,/η διαδρομή μονάχα μένει να θυμίζει/κάτι απ’ τα παλιά.»

Περισσότερα messages

Forum Ανάπτυξης 2013

2o Forum Ενέργειας

Εφαρμογή Forum Ανάπτυξης στο android κινητό σας

Διαβάστε καθημερινά τα νέα για το Forum Ανάπτυξης στο android κινητό σας, καθώς και στο tablet σας. Διαβάστε με το barcode scanner του κινητού σας το παρακάτω QR και θα ανοίξει άμεσα το Forum Ανάπτυξης στο κινητό σας. Αν δεν έχετε barcode scanner ανοίξτε από το κινητό σας το παρακατω link https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pajap_417

 

Ενημέρωση στο android κινητό σας

Διαβάστε καθημερινά τον Σύμβουλο Επιχειρήσεων στο android κινητό σας, καθώς και στο tablet σας. Διαβάστε με το barcode scanner του κινητού σας το παρακάτω QR και θα ανοίξει άμεσα ο Σύμβουλος Επιχειρήσεων στο κινητό σας. Αν δεν έχετε barcode scanner ανοίξτε από το κινητό σας το παρακατω link https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pajap_19

qrcode

Ημερολόγιο Εκδόσεων & Εκδηλώσεων

<< Απρίλιος 2014 >> 
 Δε  Τρ  Τε  Πε  Πα  Σα  Κυ 
   1  2  3  5  6
  7  8  9101213
14151617181920
21222324252627
282930    

Πατρινό Σαν Σήμερα