Γιώργος Τελώνης: Όχι στην μεταφορά της Περιφερειακής Διοίκησης του ΟΣΕ  από την Πάτρα

giorgos telonisΜε επιστολή που απέστειλε προσωπικά στον πρόεδρο του ΟΣΕ, κ. Γεώργιο Κακουλάκη, και στο ΔΣ του Οργανισμού, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Τουριστικών Γραφείων Δυτικής Ελλάδας και  Πρόεδρος του Συλλόγου Ναυτικών Πρακτόρων Λιμένος Πατρών, Γιώργος Τελώνης, εκφράζει τις σοβαρές ενστάσεις και ανησυχίες του για την επίσημη εισήγηση της διοίκησης του ΟΣΕ για μεταφορά της περιφερειακής διοίκησης του Οργανισμού στην Κόρινθο και καλεί τον Οργανισμό να αποσύρει τη συγκεκριμένη εισήγηση!  

Στην επιστολή του ο κ. Τελώνης, αφού καταθέτει την απορία του για τους λόγους που υπαγόρευσαν στη διοίκηση του ΟΣΕ μια τέτοια εισήγηση, αφ’ ενός παραθέτει τους σοβαρούς κινδύνους που εγκυμονεί για την Πάτρα μια τέτοια απόφαση (κίνδυνοι που έχουν να κάνουν με πιθανή καθυστέρηση ή ακόμα και ματαίωση της επέκτασης της νέας σιδηροδρομικής γραμμής προς τη Δυτική Αχαϊα και της σύνδεσής της με το νέο λιμάνι) και αφ’ ετέρου καλεί τον πρόεδρο του ΟΣΕ να ανακαλέσει και να αποσύρει τη συγκεκριμένη εισήγηση, η οποία θίγει, υποβαθμίζει και προσβάλει την Πάτρα.

«Σας καλώ να επανεξετάσετε, να ανακαλέσετε και εν τέλει να αποσύρετε την εισήγησή σας για δημιουργία νέας περιφερειακής διοίκησης στην Κόρινθο. Οφείλετε να σεβαστείτε την Πάτρα, την ιστορία της και τον στρατηγικό ρόλο της στην ευρύτερη περιοχή», καταλήγει η επιστολή του κ. Τελώνη προς το ΔΣ του ΟΣΕ.

Η συγκεκριμένη επιστολή κοινοποιήθηκε στον Υπουργό Μεταφορών και Υποδομών, κ. Σπίρτζη, στον Γενικό Γραμματέα, κ. Βούρδα, στον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, κ. Κατσιφάρα, στον Δήμαρχο Πατρέων, κ. Πελετίδη, στο ΣΕΕΔΑ και στους φορείς της Αχαΐας (Επιμελητήριο Αχαΐας, Τεχνικό Επιμελητήριο Αχαΐας, Οικονομικό Επιμελητήριο Αχαΐας και Σύνδεσμο Εγκατεστημένων Επιχειρήσεων στην Βιομηχανική Περιοχή Πατρών).

Last modified on Friday, 07/09/2018

Πρωτοσέλιδο Τελευταίας Έκδοσης

Πρωτοσέλιδο Τελευταίας Έκδοσης

PDF, E-Paper τελευταίας έκδοσης εδώ

Ανασκόπηση 2018

Πρωτοσέλιδο Ανασκόπησης

Δείτε το PDF εδώ

Δίκτυο Forum Ανάπτυξης

Δειτε το καναλι μας στο YouTube

Video Gallery

Αρχή Σελίδας