Καλοκαίρι γεμάτο συναυλίες από την Πολυφωνική

polufwnikh

Μετά τις πρόσφατες εντυπωσιακές παρουσίες της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ στην Κέρκυρα και στην πόλη μας με το συνθέτη Γιάννη Μαρκόπουλο, συνεχίζονται οι συμμετοχές τμημάτων της Πολυφωνικής σε διάφορες συναυλίες.

Το προσεχές Σαββατοκύριακο θα πραγματοποιηθούν τρείς μαθητικές συναυλίες του Ωδείου της Πολυφωνικής [Διεύθυνση: Γιώργος Μπουρδόπουλος, Διοικητική Διεύθυνση: Έφη Καββαδία- Ζέρβα], των σχολών πιάνου, κιθάρας, φλάουτου και κρουστών οργάνων [τάξεις: Έφης Καββαδία-Ζέρβα, Μαρίνας Μυλωνά, Αρετούσας Νικολοπούλου, Αγγελικής Κυριακοπούλου, Δήμητρας Πίτσου, Λούσης Χριστοδούλου, Σέργιου Σοιλέ, Ανδρέα Μπένου, Κώστα Κονδύλη και Γιώργου Λαμπράκου]. Οι συναυλίες θα γίνουν στην αίθουσα συναυλιών του οργανισμού ‘’Τόλης Νομικός’’, Σάββατο και Κυριακή 8 μ.μ. αλλά και Κυριακή πρωί στις 11.

19 Ιουνίου, το Ορχηστρικό Σχήμα ‘’VIBRATO’’ [Διεύθυνση: Γιώργος Αθανασακόπουλος], θα παρουσιάσει έργα Μάνου Χατζιδάκι σε εκδήλωση του Δημοτικού Βρεφοκομείου Πατρών.

Στις 21 Ιουνίου, το κουαρτέτο τζαζ αυτοσχεδιασμού του Ωδείου [Βασίλης Τζιατζιάς, Χάρης Πεγιάζης, Σέργιος Σοιλές και Κώστας Κονδύλης], θα μετάσχουν του εορτασμού της Ευρωπαϊκής Ημέρας Μουσικής, που οργανώνεται από το Δήμο Πατρέων, στην Πλατεία Γεωργίου στις 9 το βράδυ.

Στις 26 Ιουνίου ημέρα Δευτέρα, θα πραγματοποιηθεί η έκτη συναυλία του Ωδείου, με σπουδαστές Μονωδίας της τάξης της Ειρήνης Καράγιαννη, στην αίθουσα συναυλιών του ΩΔΕΙΟΥ, ενώ την 1η Ιουλίου στο ‘’Πολύεδρο’’, η τάξη Σύγχρονου Τραγουδιού της Χρύσας Πανταζοπούλου, θα πραγματοποιήσει την έβδομη συναυλία του ΩΔΕΙΟΥ και δεύτερη κατά σειρά της τάξεως.

Στις 5 Ιουλίου, η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Οργανισμού [Διεύθυνση: Γιώργος Μπουρδόπουλος], θα δώσει συναυλία στον Αλισσό Αχαΐας, προσκαλεσμένη για δεύτερη χρονιά, του Πολιτιστικού Συλλόγου Αλισσαίων ‘’Πείρος’’.

Η παιδική χορωδία του Οργανισμού [Διεύθυνση: Αρετούσα Νικολοπούλου, πιάνο: Μαρίνα Μυλωνά], στις 7 Ιουλίου, θα μετάσχει στο 35ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Πρέβεζας, ενώ η ΜΙΚΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ [Διεύθυνση: Σταύρος Σολωμός, πιάνο: Λούση Χριστοδούλου], θα λάβει μέρος στο 2ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας, το Σάββατο το βράδυ 8 Ιουλίου στο Θέατρο ‘’Δρούβα’’ κλείνοντας το πρόγραμμα.

Με πρόσκληση του ΚΕΘΕΑ ‘’Οξυγόνο’’ Πάτρας, η ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗ θα δώσει μεγάλη συναυλία, στο Ρωμαϊκό Ωδείο της πόλης μας, τη Δευτέρα 10 Ιουλίου, με τη συμμετοχή 5 τμημάτων της.

Τέλος η καλοκαιρινή περίοδος θα κλείσει με τη ΜΙΚΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ και τη ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ, που προσκαλεσμένες του Δήμου Τριφυλίας, θα πραγματοποιήσουν συναυλία, στις 12 Ιουλίου, στο πάρκο του Βυζαντινού Μνημείου της Παναγίας Βλαχέρνας στα Φιλιατρά, με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Πελοποννήσου, της Εφορείας Αρχαιοτήτων Μεσσηνίας και του Φιλοπρόοδου Συλλόγου της περιοχής.

Μεγάλη συναυλία θα πραγματοποιήσει η ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗ [ΠΑΙΔΙΚΗ- ΝΕΑΝΙΚΗ και ΜΙΚΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ] τον προσεχή Σεπτέμβριο, με το συνθέτη και πιανίστα Στέφανο Κορκολή, στο Ηρώδειο της Αθήνας, προς τιμήν του Μίκη Θεοδωράκη, με τη διοργάνωση του Ιδρύματος ‘’Ελπίδα’’ υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας, αλλά και με το συνθέτη Γιάννη Μαρκόπουλο, όπου η ΜΙΚΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ σε συνεργασία με την Ορχήστρα και χορωδία της ΕΡΤ, θα ερμηνεύσουν του ‘’Ελεύθερους Πολιορκημένους’’ του συνθέτη.

  

 

Last modified on Thursday, 13/07/2017

Πρωτοσέλιδο Τελευταίας Έκδοσης

Πρωτοσέλιδο Τελευταίας Έκδοσης

PDF, E-Paper τελευταίας έκδοσης εδώ

Ανασκόπηση 2018

Πρωτοσέλιδο Ανασκόπησης

Δείτε το PDF εδώ

Δίκτυο Forum Ανάπτυξης

Δειτε το καναλι μας στο YouTube

Video Gallery

Αρχή Σελίδας