Ανοικτό Κάλεσμα του Δήμου Πατρέων για συμμετοχή εκπαιδευτικών στο Λαϊκό Φροντιστήριο Αλληλεγγύης

laiko frontistirioΗ αδυναμία των λαϊκών οικογενειών να καλύψουν τις γενικότερες ανάγκες τους, όπως και την στήριξη των παιδιών τους στην μόρφωση οδηγεί όλο και περισσότερους μαθητές και μαθήτριες να αναζητούν στο Λαϊκό Φροντιστήριο Αλληλεγγύης του Δήμου μας, βοήθεια και υποστήριξη για την βελτίωση της επίδοσής τους στα μαθήματα.

Η διαρκώς αυξανόμενη συμμετοχή μαθητών και μαθητριών τη φετινή σχολική περίοδο 2018-2019, απαιτεί όπως είναι φυσικό μεγαλύτερη συμμετοχή  εκπαιδευτικών για την κάλυψη των αναγκών που έχει προκύψει.

Η Αντιδημαρχία Παιδείας απευθύνει κάλεσμα στους εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μας, αλλά και στους Φορείς τους, να υποστηρίξουν με την συμμετοχή τους ενεργητικά την πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής.

Συγκεκριμένα για να λειτουργήσουν τα Φροντιστήρια στις περιοχές του Δήμου που έχουν δηλώσει συμμετοχή μαθητές-μαθήτριες, παρουσιάζονται οι εξής ελλείψεις.

Σε εκπαιδευτικούς  Δευτεροβάθμιας Βαθμίδας στις ειδικότητες:  Μαθηματικών, Φυσικών, Χημικών, Φιλολόγων, Οικονομίας και Πληροφορικής, οι οποίοι θα διδάξουν στις εξής περιοχές:

α/α ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΔΟΣ – ΘΕΣΗ – ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ
1 10ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ Ετεοκλέους  33 -  ( Ταραμπούρα )  -    Νότιο διαμέρισμα
2 12ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ Γοργοποτάμου  52    - (Ζαρουχλέϊκα) Νότιο διαμέρισμα
3 4ο ΛΥΚΕΙΟ Αρόης 11  -   ( Αρόη )         -         Ανατολικό διαμέρισμα
4 ΛΥΚΕΙΟ ΔΕΜΕΝΙΚΩΝ Αριστοτέλους & Πλάτωνος – Δημοτική Ενότητα Μεσάτιδας

Οι  Δηλώσεις Συμμετοχής μπορούν να κατατεθούν με τους εξής τρόπους:

Στην Γραμματεία Λαϊκού Φροντιστηρίου Αλληλεγγύης στο κτίριο του Μεγάρου Λόγου και Τέχνης στον 3ο όροφο από τις ώρες 11:00πμ έως 14:30μμ, τις ημέρες Δευτέρα έως Σάββατο, Τηλέφωνο επικοινωνίας 2610 274035.

  • Στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Φροντιστηρίου:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Οι αιτήσεις μπορούν να αναζητηθούν και  στο site του Δήμου:   www.e-patras.gr

Last modified on Thursday, 27/09/2018

Πρωτοσέλιδο Τελευταίας Έκδοσης

Πρωτοσέλιδο Τελευταίας Έκδοσης

PDF, E-Paper τελευταίας έκδοσης εδώ

Ανασκόπηση 2018

Πρωτοσέλιδο Ανασκόπησης

Δείτε το PDF εδώ

Δίκτυο Forum Ανάπτυξης

Δειτε το καναλι μας στο YouTube

Video Gallery

Αρχή Σελίδας