Στις 15 & 16 Μαρτίου 2019 το 8ο Forum Ενέργειας

logo 8ou forum energeias

Στις 15 & 16 Μαρτίου 2019  στο ξενοδοχείο «ΑΣΤΗΡ» στην Πάτρα, διοργανώνεται για μια ακόμη χρονιά το Συνεδριακό και Εκθεσιακό «8ο Forum Ενέργειας». (Ώρες λειτουργίας:  15/3 από 5:00μ.μ. έως 10:00μ.μ. και 16/3 από 10:00π.μ. έως 3:00μ.μ.).

Το «8o Forum Ενέργειας» θα συνδιοργανωθεί, όπως κάθε χρόνο, με το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος-Τμήμα Δυτικής Ελλάδος και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.

Ειδικότερα σε μια συνολικότερη προσέγγιση των Ενεργειακών δεδομένων της περιφέρειάς μας,  θα αναδειχθούν και οι παρακάτω βασικές ενότητες θεμάτων που έχουν άμεσο ενδιαφέρον για την περιοχή μας :

  • Εξελίξεις στις ενεργειακές υποδομές της Δυτικής Ελλάδας
  • Συγκριτική Παρουσίαση Εταιρειών Παροχής Ηλεκτρικής Ενέργειας
  • Οικονομικό και  περιβαλλοντικό αποτύπωμα στα διαφορετικά είδη Θερμανσης
  • Ιδιωτικές ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις. Συνδέσεις στην Χαμηλή και Μέση Τάση
  • Εταιρικές παρουσιάσεις για την Ενέργεια και την Κατοικία

Το «8ο Forum Ενέργειας» θα γίνει, όπως κάθε χρόνο τόπος ευρύτατων συναντήσεων και διαλόγου εκπροσώπων αρμόδιων φορέων της Πολιτείας, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, του ΤΕΕ-Τμήμα Δυτικής Ελλάδος, του Επιμελητηρίου Αχαΐας, του Συνδέσμου Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος, της ΟΕΒΕΣΝΑ, του ΣΕΒΙΠΑ, της Πανεπιστημιακής Τεχνολογικής και γενικότερα εκπαιδευτικής κοινότητας και όσων ασχολούνται με την Έρευνα και την Καινοτομία στο χώρο της Ενέργειας. Επίσης Αγροτικών Φορέων,  των Συλλόγων Ξενοδόχων και Τουριστικών φορέων όπως και των  εγκαταστατών - Ηλεκτρολόγων, Υδραυλικών, Βιοτεχνών Αλουμινίου και Ξύλου, και βεβαίως επιχειρηματιών από δεκάδες επαγγελματικούς χώρους, που αναζητούν στην Ενέργεια επιχειρηματικές λύσεις και για τη δική τους επιβίωση και ανάπτυξη.

Το σημαντικότερο ενεργειακό συνεδριακό και εκθεσιακό γεγονός της Δυτικής Ελλάδος αναμένεται, όπως κάθε χρόνο να επισκεφτούν χιλιάδες ενδιαφερόμενοι πολίτες,     

Οι διοργανωτές απευθύνουν ανοιχτή πρόσκληση συνεργασίες για Χορηγική, εκθεσιακή και συνεδριακή συνεργασία  προς κάθε ενδιαφερόμενο. Τρόποι επικοινωνίας:

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Τηλ: 2610- 620-574, Κιν. 6932908841

Ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας εδώ

Last modified on Monday, 08/04/2019

Πρωτοσέλιδο Τελευταίας Έκδοσης

Πρωτοσέλιδο Τελευταίας Έκδοσης

PDF, E-Paper τελευταίας έκδοσης εδώ

Ανασκόπηση 2018

Πρωτοσέλιδο Ανασκόπησης

Δείτε το PDF εδώ

Δίκτυο Forum Ανάπτυξης

Δειτε το καναλι μας στο YouTube

Video Gallery

Αρχή Σελίδας