Σύσκεψη στο Δημαρχείο Πατρών για τη διέλευση του τρένου

sidihrodormos1Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημαρχείο η προγραμματισμένη ενημερωτική συνάντηση μεταξύ του Δήμου, του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Μεταφορών, Θάνου Βούρδα, και εκπροσώπων της συντονιστικής επιτροπής των εκπολιτιστικών συλλόγων των περιοχών Καστελλόκαμπου – Αγίου Διονυσίου για το θέμα της διέλευσης του σιδηροδρόμου.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν από την πλευρά του Δήμου οι Αντιδήμαρχοι Χρήστος Κορδάς και Παύλος Στάμος.

Μετά την ενημέρωση από τον Γενικό Γραμματέα και τους συνεργάτες του για τα όσα προβλέπει η μελέτη του έργου, οι εκπρόσωποι όλων των συλλόγων εξέφρασαν την πλήρη αντίθεσή τους με τη σχεδιαζόμενη διέλευση που όπως τόνισαν, διχοτομεί την περιοχή και υποβαθμίζει την ζωή τους, ενώ ανέφεραν ότι με την έναρξη των εργασιών καταργείται ο προαστιακός σιδηρόδρομος.

Στην παρέμβασή του ο Αντιδήμαρχος Χρήστος Κορδάς, ανέφερε ότι η Δημοτική Αρχή παραμένει σταθερή στη θέση που ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, υποστήριξε στη μεγάλη συγκέντρωση των κατοίκων της περιοχής του Καστελλόκαμπου.

Η επιφανειακή διέλευση που διαλύει κυριολεκτικά την πόλη δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτή από τον πατραϊκό λαό και τους φορείς της πόλης.

Η Δημοτική Αρχή είναι στο πλευρό των κατοίκων και στηρίζει με συνέπεια τα δίκαια αιτήματά τους.

Last modified on Friday, 14/07/2017

Πρωτοσέλιδο Τελευταίας Έκδοσης

Πρωτοσέλιδο Τελευταίας Έκδοσης

PDF, E-Paper τελευταίας έκδοσης εδώ

Ανασκόπηση 2018

Πρωτοσέλιδο Ανασκόπησης

Δείτε το PDF εδώ

Δίκτυο Forum Ανάπτυξης

Δειτε το καναλι μας στο YouTube

Video Gallery

Αρχή Σελίδας