Χρήσιμες πρακτικές για να πουλήσετε τις δημιουργίες σας

creativebizlabΜια πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία είχαν όσοι γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα του Επίκεντρου στην  Πάτρα στην εκδήλωση του CreativeBizLab -Εργαστήριο Δημιουργικής Επιχειρηματικότητας – όπου έγινε  παρουσίαση για νέους τρόπους εργασίας και επιχειρηματικότητας μέσω του internet.

Στην εκδήλωση η  Ιφιγένεια Χριστοδουλίδου και ο Ζαχαρίας Πολυμενάκος δημιουργοί οι ίδιοι του CreativeBizLab μίλησαν για τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους πώλησης προϊόντων σε ξένες αγορές μέσω internet, που απευθύνονται σε μικρές τοπικές επιχειρήσεις και ανεξάρτητους δημιουργούς (φυσικών προϊόντων, καλλιτεχνικών έργων, χειροποίητων κατασκευών, ρούχων, κοσμημάτων, αξεσουάρ, digital designs κ.α.)

Η παρουσίαση ακολούθησε τα παρακάτω βήματα:

  1. Ιδέες, Τάσεις στη νέα εποχή του internet.

Ποιές είναι οι πιο επιτυχημένες ιδέες και τάσεις που μπορείτε κι εσείς να εκμεταλλευτείτε; Επιτυχημένα παραδείγματα στο Etsy.com , τη μεγαλύτερη πλατφόρμα πωλήσεων χειροποίητων προϊόντων στον κόσμο

  1. Προϋποθέσεις επιτυχίας 

Ποιοί είναι οι κανόνες και τα μυστικά για την δημιουργία ενός δυνατού Etsy shop; Ποιά είναι τα  λάθη που κάνουν οι περισσότεροι και που πρέπει να τα αποφύγετε πριν καν ξεκινήσετε; 

  1. Παρουσίαση Etsy made easy Online

Το επιτυχημένο σύστημα των 5 βημάτων του CreativeBizlab, τώρα έγινε διαδικτυακό. Γίνετε κι εσείς ένας από τους εκατοντάδες δημιουργούς που κατάφεραν να διαθέτουν τα προϊόντα τους σε όλο τον κόσμο. Εκπαιδευτείτε στην άνεση του χώρου σας και στο χρόνο που σας εξυπηρετεί και φτιάξτε κι εσείς ένα επιτυχημένο Etsyshop.

Η παρουσίαση έγινε παράλληλα με ανοιχτή συζήτηση με Πατρινούς δημιουργούς που σχεδιάζουν ή έχουν προϊόντα και αναζητούν τρόπους προώθησή τους στην ελληνική αλλά κυρίως σε ξένες αγορές. Η εκδήλωση  του  CreativeBizLab με  τη μεγάλη συμμετοχή νέων κυρίως με δημιουργικές ιδέες από την περιοχή ανέδειξε πόσο «κρυμμένη δύναμη» υπάρχει στον τόπο μας που αναζητά διεξόδους στην παραγωγή μέσω των νέων τεχνολογιών.   

Last modified on Tuesday, 18/07/2017

Πρωτοσέλιδο Τελευταίας Έκδοσης

Πρωτοσέλιδο Τελευταίας Έκδοσης

PDF, E-Paper τελευταίας έκδοσης εδώ

Ανασκόπηση 2018

Πρωτοσέλιδο Ανασκόπησης

Δείτε το PDF εδώ

Δίκτυο Forum Ανάπτυξης

Δειτε το καναλι μας στο YouTube

Video Gallery

Αρχή Σελίδας