Ευχαριστήρια Επιστολή της Ο.Ε.Β.Ε.Σ.Ν.Α. για το ΒΙΟ.ΠΑ.

biopa5Η Ομοσπονδία  Επαγγελματικών – Βιοτεχνικών – Εμπορικών Σωματείων Ν. Αχαΐας  έστειλε προς την Αστυνομική Διεύθυνση  Αχαΐας και τον Ταξίαρχο  κ. Ν. Κοτρωνιά την παρακάτω ευχαριστήρια επιστολή  την οποία υπογράφουν ο Πρόεδρος Παναγιώτης Σκέντζος και ο Γεν. Γραμματέας  Δημήτρης Νικολακόπουλος:

Κύριε Ταξίαρχε,

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την ΑΜΕΣΗ ανταπόκριση των αρμόδιων υπηρεσιών σας στο υπ’ αριθμόν 331/4-7-2017 έγγραφό μας, με το οποίο περιγράφαμε την κατάσταση που επικρατεί στο ΒΙΟ.ΠΑ.

Στην σχετική απάντηση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας με αρ.πρωτ:1016/55/91-β΄/7-7-2017, μας γνωστοποιείται ότι έχουν δοθεί οι δέουσες οδηγίες και εντολές προς τις αρμόδιες υφιστάμενες Υπηρεσίες σας, ώστε να διενεργούν καθημερινά περιπολίες, συνεχείς, συστηματικούς και ουσιαστικούς ελέγχους και να εκδηλώνουν αστυνομικές δράσεις, προκειμένου να αρθούν τα περιγραφόμενα προβλήματα και να εμπεδωθεί  το αίσθημα ασφάλειας των επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται εκεί, αλλά και των κατοίκων της περιοχής πέριξ αυτού.

Ελπίζουμε να ανταποκριθούν εξίσου άμεσα και αποτελεσματικά και οι υπόλοιποι φορείς (ΒΙΟ.ΠΑ, ΔΗΜΟΣ), και ενεργώντας οργανωμένα και συστηματικά όλοι μαζί, να καταφέρουμε να εξαλειφθεί η εικόνα της παραβατικότητας και της αποδιοργάνωσης που παρουσιάζει το Βιοτεχνικό Πάρκο.

 

Σχετικά  με  τα προβλήματα του ΒΙΟ.ΠΑ.  εδώ

Last modified on Tuesday, 18/07/2017

Πρωτοσέλιδο Τελευταίας Έκδοσης

Πρωτοσέλιδο Τελευταίας Έκδοσης

PDF, E-Paper τελευταίας έκδοσης εδώ

Ανασκόπηση 2018

Πρωτοσέλιδο Ανασκόπησης

Δείτε το PDF εδώ

Δίκτυο Forum Ανάπτυξης

Δειτε το καναλι μας στο YouTube

Video Gallery

Αρχή Σελίδας