Αλέκος Χρυσανθακόπουλος : Ομιλία για το μέλλον της πόλης στο Ξενοδοχείο Αστηρ την Κυριακή 12 Μαΐου στις 7:00 μ.μ.

alekos crysanthakopoulos

Σύμφωνα με ανακοίνωση του συνδυασμού «Πάτρα Διεθνής Σύγχρονη Πόλη» ο υποψήφιος Δήμαρχος θα μιλήσει σε εκδήλωση στο Ξενοδοχείο Αστηρ την Κυριακή 12 Μαΐου στις 7:00 μ.μ. Στην ομιλία του θα αναφερθεί στις προτάσεις του για την αναζωογόνηση της τοπικής οικονομίας. Στα μέτρα που άμεσα θα λάβει για να λειτουργήσει η αγορά με πρώτο μέλημα την διασφάλιση της επισκεψιμότητας στην πόλη. Στους άξονες πρωτοβουλιών για την διεθνοποίηση και τον εκσυγχρονισμό της Πάτρας. Στην διοικητική αναδιάρθρωση των υπηρεσιών του Δήμου, ώστε να γίνουν πιο αποδοτικές για εργαζόμενους και δημότες.Τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση:

Η Πάτρα δεν μπορεί να περιμένει άλλο. Έφτασε η ώρα της δημιουργίας. Η ενθουσιώδης υποδοχή μας στις λαϊκές συνοικίες έχει δημιουργήσει ένα ανατρεπτικό κοινωνικό δίπολο στις εκλογές. Από την μία είναι η πλειοψηφική διαταξική συμμαχία των υγειών παραγωγικών δυνάμεων  της πόλης με επαγγελματίες, εμπόρους, βιοτέχνες, εργαζόμενους, ανέργους, συνταξιούχους, γυναίκες που αγωνιούν για την οικογένεια τους και από την άλλη τα πολυδιασπασμένα μειοψηφικά  κυκλώματα, παρέες , ιδιοτελείς επιχειρηματίες, κομματικές φράξιες, αεριτζήδες και βολεμένοι. (Βγήκε και σπαταλιέται προκλητικά  και ασύδοτα το κλεμμένο χρήμα από τα μπαούλα). Εμείς  αφήνουμε το παρελθόν στις ξεπερασμένες νοοτροπίες του. Αφοσιωνόμαστε στην καθημερινότητα του Δημότη. Έχουμε όλα τα εχέγγυα για να εφαρμοστεί το πλήρες πρόγραμμα μας. Ατενίζουμε το μέλλον αλλάζοντας το παρόν. Η Πάτρα ελπίζει και οι ευθύνες μας είναι μεγάλες.

Η σχετική ανακοίνωση καταλήγει ως εξής με αναφορά στους πολίτες της Πάτρας : Σας αγαπούμε και σας εμπιστευόμαστε, με την συνεργασία μας η Πάτρα θα γίνει Διεθνής και Σύγχρονη Πόλη!

Last modified on Thursday, 09/05/2019

Πρωτοσέλιδο Τελευταίας Έκδοσης

Πρωτοσέλιδο Τελευταίας Έκδοσης

PDF, E-Paper τελευταίας έκδοσης εδώ

Ανασκόπηση 2018

Πρωτοσέλιδο Ανασκόπησης

Δείτε το PDF εδώ

Δίκτυο Forum Ανάπτυξης

Δειτε το καναλι μας στο YouTube

Video Gallery

Αρχή Σελίδας