Νεκτάριος Φαρμάκης & Απόστολος Κατσιφάρας στον 2ο γύρο των Περιφερειακών Εκλογών στη Δυτική Ελλάδα

perifereia

Μετά την καταμέτρηση των ψήφων στα εκλογικά κέντρα των τριών Περιφερειακών Ενοτήτων της Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας για τις Περιφερειακές Εκλογές της 26ης Μαΐου στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, και με ενσωμάτωση των εκλογικών τμημάτων σε ποσοστό  96,39%, προκρίνονται στο 2ο γύρο την επόμενη Κυριακή 3 Ιουνίου οι  Νεκτάριος Φαρμάκης με ποσοστό 36,74 & ο Απόστολος Κατσιφάρας με  ποσοστό 33,09%.

Αναλυτικά μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα στον παρακάτω  σύνδεσμο

https://ekloges.ypes.gr/current/p/home/index.html

Οι δύο διεκδικητές του 2ου γύρου έχουν προβεί στις αντίστοιχες δηλώσεις και αναφέρουν :

nektarios farmakisΝεκτάριος Φαρμάκης : «Οι πολίτες της Δυτικής Ελλάδας έστειλαν σαφές και ξεκάθαρο μήνυμα αλλαγής».

«Είναι μέρα χαράς. Οι πολίτες της Δυτικής Ελλάδας έστειλαν σαφές και ξεκάθαρο μήνυμα αλλαγής. Η αλλαγή δεν είναι δική μας απαίτηση, είναι απαίτηση των απλών ανθρώπων του τόπου μας και ιδιαίτερα των δημιουργικών δυνάμεων, των νέων και των μη προνομιούχων. Και η αλλαγή αυτή θα ολοκληρωθεί την επόμενη Κυριακή με πίστη και αυτοπεποίθηση στις δυνάμεις του τόπου μας, ώστε σε μία εβδομάδα να ξημερώσει μια νέα εποχή για την Δυτική Ελλάδα. Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου όλους εκείνους που άκουσαν και πίστεψαν το μήνυμα μας και την επόμενη Κυριακή τους καλώ όλους πάλι στις κάλπες. Και μαζί καλώ και κάθε πολίτη που μπορεί σήμερα να έκανε  μια διαφορετική επιλογή αλλά σε επτά μέρες θα είμαστε όλοι μαζί. Γιατί εμείς το λέμε και το εννοούμε: Όλοι μαζί θα φέρουμε την νέα εποχή στην Δυτική Ελλάδα. Όλοι μαζί!  Όλα από την Αρχή!!!».

apostolis katsifarasΑπόστολος Κατσιφάρας: Το αποτέλεσμα της πρώτης  Κυριακής μας δίνει δύναμη και αισιοδοξία

«Ενωμένοι κερδίσαμε όλες τις μάχες, ενωμένοι κερδίζουμε το αύριο»! Μ’ αυτή τη φράση ο Περιφερειάρχης και επικεφαλής του συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην Πρόοδο» Απόστολος Κατσιφάρας ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας τις συναντήσεις του με πολίτες αλλά και με στελέχη του συνδυασμού του στα Εκλογικά Κέντρα της Πάτρας, του Πύργου και του Αγρινίου.

Ο κ. Κατσιφάρας ευχαρίστησε κατ’ αρχάς όλους όσοι τίμησαν τον συνδυασμό του με την ψήφο τους. «Για εμάς το ποσοστό της πρώτης Κυριακής ήταν μια έμπρακτη αναγνώριση του έργου μας, της προσπάθειας μας, της αγωνίας μας να είμαστε, με λύσεις και με αποτελέσματα, δίπλα στον πολίτη και την κοινωνία», είπε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας.

Και πρόσθεσε ότι «αυτή την Κυριακή η νίκη μας θα είναι νίκη όλων των πολιτών της Δυτικής Ελλάδας, νίκη της Αυτοδιοίκησης και της κοινωνίας και μαζί μια καθαρή εντολή ώστε η ανοδική πορεία και η αναδημιουργία της Δυτικής Ελλάδος να συνεχιστεί, χωρίς οπισθοδρομήσεις».

Ο κ. Κατσιφάρας υπογράμμισε, επίσης, ότι «με την δύναμη και την αισιοδοξία που μας δίνει το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής, απευθυνόμαστε ξανά στην κοινωνία, σε όσους μας ψήφισαν αλλά και σ’ εκείνους που δεν μας ψήφισαν την πρώτη Κυριακή και ζητάμε να κρίνουν και ν’ αξιολογήσουν πρόσωπα, διαδρομές, ιδέες και προγράμματα. Την πρώτη Κυριακή έγινε το πρώτο βήμα. Αυτή την Κυριακή η μεγάλη πλειοψηφία που διαμορφώνεται γύρω απ’ την παράταξη μας θα είναι ο μεγάλος νικητής των εκλογών». 

Στη συνέχεια ο εκπρόσωπος Τύπου Άρης Γκατζόγιας σε δηλώσεις του, τόνισε: «Ευχαριστούμε τους συμπολίτες μας για την ψήφο τους, για την εμπιστοσύνη στον συνδυασμό μας «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην Πρόοδο». Ξεκινάμε ενωτικά με διάθεση να συνθέσουμε τις δυνάμεις. Να απευθυνθούμε στον κάθε συμπολίτη μας, ώστε την Κυριακή να αποδειχθεί ότι μόνο η σύνθεση και μόνο η ένωση δυνάμεων θα μπορέσει να φέρει ένα καλύτερο μέλλον στην Περιφέρειά μας».

Η δήλωση του εκπροσώπου Τύπου Άρη Γκατζόγια, στο σύνδεσμο: https://www.youtube.com/watch?v=P6DGfQmKEvM

Last modified on Friday, 31/05/2019

Πρωτοσέλιδο Τελευταίας Έκδοσης

Πρωτοσέλιδο Τελευταίας Έκδοσης

PDF, E-Paper τελευταίας έκδοσης εδώ

Ανασκόπηση 2018

Πρωτοσέλιδο Ανασκόπησης

Δείτε το PDF εδώ

Δίκτυο Forum Ανάπτυξης

Δειτε το καναλι μας στο YouTube

Video Gallery

Αρχή Σελίδας