Το καφέ «Γέφυρες» ανακαινίστηκε

cafe gefuresΗ αρχιτέκτονας, Τατιάνα Δήμου, στο πλαίσιο της εταιρικής υπευθυνότητας του γραφείου της i_ARCHiTECT, ανέλαβε αφιλοκερδώς το σχεδιασμό, τη μελέτη και την επίβλεψη της ανακαίνισης του καφέ «Γέφυρες» (οδό Πατρέως 86), δημιουργώντας ένα φωτεινό, δροσερό, γεμάτο χρώμα, φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον.Τόσο ο εσωτερικός όσο και ο εξωτερικός χώρος ανασχεδιάστηκαν. Η αστική μη κερδοσκοπική οργάνωση Art in Progress και ο εικαστικός, Κλεομένης Κωστόπουλος ανέλαβαν τον σχεδιασμό και την υλοποίηση των moss graffiti στην αυλή του καφέ.

Ένα τέτοιο εγχείρημα δεν θα γινόταν πραγματικότητα, χωρίς την σημαντική συνεισφορά της Γέφυρα Α.Ε. Σημαντική, επίσης, ήταν η προσφορά των παρακάτω επιχειρήσεων που προσέφεραν δωρεάν υλικά και τεχνογνωσία για να γίνει πραγματικότητα η ανακαίνιση: ΜΑΧΡΩ Α.Ε., Ξυλεία Γεωργίου, Φυτώριο Agrosiv, Steel Max Energy, Ideofos και το κατάστημα Praktiker.

Για τις ανάγκες της ανακαίνισης κινητοποιήθηκαν δεκάδες μέλη του Συλλόγου για την Ψυχική Υγεία - ΣΟΨΥ Πάτρας.

Το καφέ «Γέφυρες» είναι Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Ένταξης Ευάλωτων Πληθυσμών, όπου εργάζονται άτομα με πρόβλημα ψυχικής υγείας. Άρχισε τη λειτουργία του στις 9 Οκτωβρίου 2016 ενώ η δημιουργία και ο εξοπλισμός του, πραγματοποιήθηκε με τη χρηματοδότηση του Συνδέσμου VINCI.

Πρωτοσέλιδο Τελευταίας Έκδοσης

Πρωτοσέλιδο Τελευταίας Έκδοσης

PDF, E-Paper τελευταίας έκδοσης εδώ

Ανασκόπηση 2018

Πρωτοσέλιδο Ανασκόπησης

Δείτε το PDF εδώ

Δίκτυο Forum Ανάπτυξης

Δειτε το καναλι μας στο YouTube

Video Gallery

Αρχή Σελίδας