Να μην σου τύχει!!!»

Μπορεί η περίπτωση του γνωστού συγγραφέα και πρώην βουλευτή Πέτρου Τατσόπουλου, που υπέστη καρδιακό επεισόδιο (διαχωριστικό ανεύρυσμα) on air σε εκπομπή μάλιστα με συμπαρουσιαστή το πατρινό δημοσιογράφο Τάκη Χατζή, να συγκλονίζει λόγω της αναγνωρισιμότητας του ασθενούς και της «κινηματογραφικής» κατά κάποιο τρόπο επέμβασης,  που του έγινε εγκαίρως (όπως μέχρι τώρα δείχνει η εξέλιξη της υγείας του) όμως μεγαλύτερο συγκλονισμό θα πρέπει να προκαλούν όσα μαθαίνουμε ότι ισχύουν στην Πάτρα σε παρόμοια περιστατικά.

Με αφορμή τον Τατσόπουλο ο γιατρός και αντιπεριφερειάρχης  Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος (έχει μάλιστα την ευθύνη του τομέα υγείας της ΠΔΕ) σε ανάρτησή του στο διαδίκτυο έγραψε χαρακτηριστικά: “Το έχω ξαναπεί αλλά ουδείς συγκινείται η περίπτωση Τατσόπουλου είναι η ίδια με την περίπτωση Καλπαξή (σ. πρώην αντιπρύτανης που δυστυχώς δεν πρόφτασε…)
Το τριτοβάθμιο πανεπιστημιακό μας νοσοκομείο εδώ και δυο χρόνια δεν μπορεί να αντιμετωπίσει το διαχωριστικό ανεύρυσμα και χρειάζεται διαδρομή θανάτου στην Αθηνα γιατί η ΚΘΧ δεν λειτουργεί
Με αλλά λόγια ολόκληρη η δυτική Ελλάδα είναι ακάλυπτη και ο πολίτης αν προλάβει που δύσκολα προλαβαίνει πρέπει να πάει Αθηνα
Επιτέλους πρέπει η καρδιοχειρουργική κλινική να λειτουργήσει !!!!!! Ποσό πιο επίσημα να το γράψω θα συγκινηθεί κάποιος;;;;;;”

Το κ. Μπονάνο ακολούθησαν πολλοί γνωρίζοντες  του τι συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις με χαρακτηριστική την κατάληξη ανάρτησης του γνωστού γιατρού  Θρασύβουλου Μαυρομμάτη: «Να μην σου τύχει!!!»

Να μην σου τύχει λοιπόν στην τρίτη πόλη της χώρας (Ο Τατσόπουλος έχει βρεθεί πολλές φορές εδώ!!) αλλα και σε ένα υγειονομικό κέντρο για όλοκληρη της Δυτική Ελλάδα.

Ενώνουμε και εμείς  τη φωνή μας με τους ειδικούς για να γίνει επιτέλους κάτι. Αντιλαμβανόμαστε τις δυσκολίες αλλα δύο χρόνια είναι υπερβολικός χρόνος και νομίζουμε ότι ήδη θα πρέπει να έχουν καταμετρηθεί δεκάδες που δεν πρόλαβαν (σαν τον αείμνηστο Κ. Καλπαξή) και που καλό είναι να διεταχθεί από την 6η ΥΠΕ μια σχετική  έρευνα από τα αρχεία του ΠΝ Ρίου για να δούμε την κατάληξη παρόμοιων περιστατικών στην περιοχή μας  αυτά τα δύο χρόνια από την αποχώρηση του Δ. Δουγένη από το νοσοκομείο.

Ας έχει για μια φορά θετικό αντίκτυπο για τους πολίτες  της περιοχής μα η δημοσιότητα ενός γνωστού προσώπου  του κέντρου που η περίπτωσή του κινητοποίησε πολλούς.

Τα ευχολόγια δεν επαρκούν πλέον. Τα καθημερινά δεκάδες καρδιολογικά  περιστατικά που φτάνουν μόνο από την Πάτρα στα νοσοκομεία μας θα πρέπει να κινητοποιήσουν τους πάντες.

Κάπου υπάρχουν και ευθύνες .

Πρωτοσέλιδο Τελευταίας Έκδοσης

Πρωτοσέλιδο Τελευταίας Έκδοσης

PDF, E-Paper τελευταίας έκδοσης εδώ

Ανασκόπηση 2018

Πρωτοσέλιδο Ανασκόπησης

Δείτε το PDF εδώ

Δίκτυο Forum Ανάπτυξης

Δειτε το καναλι μας στο YouTube

Video Gallery

Αρχή Σελίδας