Εκλογή Παπαδόπουλου στην ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδος

papadopoulos thanasis

Νέος πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Ελλάδος ο Θανάσης Παπαδόπουλος. Η παράταξη του δημάρχου Καλαβρύτων Θανάση Παπαδόπουλου που εξασφαλίζει 10 έδρες, η παράταξη του δημάρχου Θέρμου Σπύρου Κωνσταντάρα 8 έδρες και η παράταξη του Δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη 3 έδρες. Οι εκλογές έγιναν χθες το βράδυ στην «Αγορά Αργύρη» και η συμμετοχή ήταν μεγάλη.

Επειδή με το νέο Προεδρικό Διάταγμα στο 21μελες ΔΣ της ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδος θα εκλέγονταν 13 Δήμαρχοι, όμως οι υποψήφιοι ήταν λιγότεροι, δηλαδή 10, αυτομάτως θα συμμετέχουν όλοι στο νέο συμβούλιο. Αυτοί είναι οι: Γιώργος Αποστολάκης, Δημήτρης Καλογερόπουλος, Ιωάννης Λέντζας, Διονύσης Μπαλιούκος, Θεόδωρος Μπαρής από το «Αυτοδιοικητικό Κίνημα». Επίσης οι Σπύρος Κωνσταντάρας, Κώστας Λύρος, και Ιωάννης Τριανταφυλλάκης από τη «Νέα Εποχή» και τέλος ο Κώστας Πελετίδης.

Εν τω μεταξύ, τη δέσμευση ότι θα συνεργαστούν μετεκλογικά για τα μεγάλα και μικρά προβλήματα των Δήμων της Δυτικής Ελλάδος ανέλαβαν τόσο ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Θανάσης Παπαδόπουλος όσο και ο Δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας, ενώ από την πλευρά του ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης δεν παρέλειψε να ασκήσει κριτική διαχρονικά για όλες τις κυβερνήσεις για την άσχημη κατάσταση που έχουν περιέλθει οι ΟΤΑ.

Last modified on Friday, 08/11/2019

Πρωτοσέλιδο Τελευταίας Έκδοσης

Πρωτοσέλιδο Τελευταίας Έκδοσης

PDF, E-Paper τελευταίας έκδοσης εδώ

Ανασκόπηση 2018

Πρωτοσέλιδο Ανασκόπησης

Δείτε το PDF εδώ

Δίκτυο Forum Ανάπτυξης

Δειτε το καναλι μας στο YouTube

Video Gallery

Αρχή Σελίδας