Διαβάστε την έντυπη έκδοση της εφημερίδας "Σύμβουλος Επιχειρήσεων" σε μορφή PDF, E-Paper


Ενημερωτικό σημείωμα σχετικά με την πρόσβαση στις υπηρεσίες Ηλεκτρονικής Έκδοσης και εβδομαδιαίου Newsletter της εφημερίδας "Σύμβουλος Επιχειρήσεων".


Αγαπητοί αναγνώστες.

Σε μια προσπάθεια αναβάθμισης / εκσυγχρονισμού της επικοινωνίας μας με τους χρήστες της Ηλεκτρονικής Έκδοσης της εφημερίδας μας είτε μέσω του site είτε μέσω του εβδομαδιαίου Newsletter (αφορά παλιούς και νέους χρήστες της υπηρεσίας αυτής ) αλλά και για την αμεσότερη και εγκυρότερη πρόσβαση σε αυτές τις υπηρεσίες, που στοχεύουμε σταδιακά να εμπλουτίσουμε, παρακαλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους χρήστες χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα να επικαιροποιήσετε / ενημερώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας μαζί μας.

 
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την βοηθειά σας στην προσπάθεια μας για βελτίωση των υπηρεσιών μας.

Για να συμπληρώσετε την Φόρμα Ενημέρωσης Στοιχείων χρηστών Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών (Ανάγνωσης τρέχουσας σελίδας με το πλήρες περιεχόμενο της εφημερίδας σε μορφή PDF και E-Paper, και αυτόματη αποστολή της σε εβδομαδιαία βάση μέσω Newsletter ) κάντε κλίκ εδώ.Με Εκτίμηση,

Παναγιώτης Γιαλένιος

Εκδότης της εφημερίδας "Σύμβουλος Επιχειρήσεων"

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση επικοινωνήστε μαζί μας είτε μέσω της Γραμματείας του ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ στο τηλέφωνο 2610-240720, είτε μέσω e-mail στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

 

 

 

Last modified on Thursday, 05/12/2019

Πρωτοσέλιδο Τελευταίας Έκδοσης

Πρωτοσέλιδο Τελευταίας Έκδοσης

PDF, E-Paper τελευταίας έκδοσης εδώ

Ανασκόπηση 2018

Πρωτοσέλιδο Ανασκόπησης

Δείτε το PDF εδώ

Δίκτυο Forum Ανάπτυξης

Δειτε το καναλι μας στο YouTube

Video Gallery

Αρχή Σελίδας