Σε μια καταπληκτική σειρά τελικών  NBA  οι Μπακς του Γιάννη Αντεντοκουμπο κάνουν μυθικό camp back από  το 0-2  και με την επικράτησή τους τα ξημερώματα στην έδρα  των Φοίνιξ Σανς στον 5o κατά σειρά αγώνα των τελικών, είναι μία νίκη μακριά από το πρωτάθλημα του NBA.  Τα «Ελάφια», αν και βρέθηκαν νωρίς πίσω στο σκορ (37-21) στο Game 5 των τελικών του NBA, δεν το έβαλαν κάτω και μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι έφυγαν με τη νίκη από την έδρα των Φοίνιξ Σανς με 119-123.

Ο Χόλιντεϊ ήταν συγκολιστικός για τα «ΕλάφιỨμε 27 πόντους και 13 ασίστ. Εξαιρετικός και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος ολοκλήρωσε το ματς με 32 πόντους, 9 ριμπάουντ και 6 ασίστ. Φοβερός και ο Κρις Μίντλετον με 29 πόντους και 7 ριμπάουντ.

H φάση του 5ου τελικού  έγινε με πρωταγωνιστές τον Χολιντέυ  και τον Γιάννη . Ο πρώτος έκανε κλέψιμο πάνω στον Μπούκερ στα 19 δευτερόλεπτα με το σκορ στο 119-120 και έβγαλε alley oop με τον Αντετοκούνμπο για το 122-119, λίγο πριν ο Μίντλετον διαμορφώσει το τελικό 123-119.

Ο γκαρντ των… ελαφιών μίλησε μετά το τέλος του ματς και εξήγησε την επικοινωνία με τον Greek Freak κατά τη διάρκεια της φάσης: «Ο Γιάννης μου φώναξε για να τον την υψώσω και εγώ την πέταξα όσο δύσκολα και αν ήταν. Έφτασε εκεί ψηλά και τα κατάφερε».!!

ΔΕΙΤΕ ΜΕΣΩ TWΙΤTER ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ